Futbol

Galatasaray Real Madrid maçı ne zaman, hangi kanalda?

20 Ekim 2019 Pazar 00:46 - Son Güncelleme 20 Ekim 2019 Pazar 01:37

Temsilcimiz Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. maçında 22 Ekim Salı günü İspanyol ekibi Real Madrid'i ağırlayacak. Dev mücadele saat kaçta oynanacak ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte Galatasaray - Real Madrid maçına dair detaylar...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon henüz grubunda galibiyet alamayan temsilcimiz Galatasaray, 22 Ekim Salı günü İspanyol ekibi Real Madrid ile karşılaşacak.

A Grubu'ndaki üçüncü maçına çıkacak olan Galatasaray, taraftarının desteği ile zorlu rakibini yenerek ilk 3 puanını almayı hedefliyor. 

Türk Telekom Stadı'nda 22 Ekim Salı günü oynanacak maçın başlama saati 22.00...

Dev maç beIN SPORTS 1’den canlı yayınlanacak. Karşılaşmanın canlı anlatımını ise "Maç Merkezi" farkıyla trtspor.com.tr'den takip edebilirsiniz...

Puan durumu

A Grubu'nda Fransız ekibi PSG 6 puanla ile liderlik koltuğunda bulunuyor. Belçika temsilcisi Club Brugge 2 puanla ikinci; 1'er puanı bulunan Galatasaray 3., Real Madrid ise 4. sırada yer alıyor.

Galatasaray'ın UEFA'ya bildirdiği kadroda yer alan isimler;

Fernando Muslera, Şener Özbayraklı, Okan Kocuk, Mariano, Ömer Bayram, Marcao, Luyindama, Yuto Nagatomo, Selçuk İnan, Jean Michael Seri, Ryan Babel, Younes Belhanda, Emre Mor, Ryan Donk, Sofiane Feghouli, Steven Nzonzi, Adem Büyük, Mario Lemina, Radamel Falcao ve Florin Andone.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Galatasaray'da gözler UEFA Şampiyonlar Ligi'nde
Yükleniyor lütfen bekleyiniz