Futbol

G.Saray Danimarka'da galibiyet peşinde

04 Kasım 2013 Pazartesi 11:14 - Son Güncelleme 04 Kasım 2013 Pazartesi 11:42

Sarı-kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag ile deplasmanda karşılaşacak.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu dördüncü maçında yarın (5 Kasım) deplasmanda Danimarka'nın Kopenhag takımıyla karşılaşacak.

Grubundaki ilk maçında sahasında İspanya'nın Real Madrid takımına 6-1 yenilen ve ardından deplasmanda Juventus ile 2-2 berabere kalan Galatasaray, üçüncü maçında İstanbul'da konuk ettiği Kopenhag'ı 3-1'lik skorla geçti. Sarı-kırmızılı takım, Danimarka ekibiyle yarın oynayacağı karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak, grupta son iki maç öncesi avantaj kazanmayı hedefliyor.

Galatasaray, grupta üç maçını da kazanarak 9 puan toplayan Real Madrid'in ardından 4 puanla ikinci sırada yer alırken, üç maçta bir beraberlik ve iki yenilgisi bulunan Kopenhag ise 1 puanla son sırada bulunuyor.

Muslera ve Sneijder yok

Galatasaray'da sakatlıkları bulunan kaleci Fernando Muslera ile Wesley Sneijder, kritik karşılaşmada forma giyemeyecek.

Sarı-kırmızılı takımın, Torku Konyaspor ile oynadığı maçta geçirdiği sakatlık sonrası sağ ayak baş parmağında kırık tespit edilen ve bu nedenle bir süre takımdan ayrı kalacak Muslera ile aynı maçta sağ üst arka adalesinde zorlanma olan Sneijder, Kopenhag maçının kadrosunda yer almayacak.

Galatasaray'da ayrıca Gökhan Zan ve Hakan Balta'nın sakatlıkları bulunurken, ameliyat olan Hamit Altıntop'un da tedavisi sürüyor.

Parken Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı, İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Martin Atkinson yönetecek. Maçta Atkinson'un yardımcılıklarını Peter Kirkup ve Simon Long üstlenecek.

B Grubu'nda puan durumu

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda geride kalan üçüncü maçların ardından puan durumu şöyle:

Takımlar O G B M A Y P
Real Madrid 3 3 0 0 12 2 9
Galatasaray 3 1 1 1 6 9 4
Juventus 3 0 2 1 4 5 2
Kopenhag 3 0 1 2 2 8 1
Sıradaki Haber
Galatasaray'a İngiliz hakem
Yükleniyor lütfen bekleyiniz