Futbol

"Her alanda Real Madrid favori"

16 Şubat 2016 Salı 23:54 - Son Güncelleme 16 Şubat 2016 Salı 21:58

Roma-Real Madrid maçına doğru...

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Real Madrid'in teknik direktörü Zinedine Zidane, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam  deplasmanda İtalya'nın Roma takımı ile zorlu bir maç yapacaklarını söyledi.

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında deplasmanda Roma ile karşılaşacak İspanyol temsilcisinde teknik direktör Zidane, karşılaşmanın oynanacağı Roma Olimpiyat Stadı’nda, takımının son antrenmanı öncesi basın toplantısı düzenledi. 

Fransız teknik adam, maça güçlü ve etkili şekilde başlamaları gerektiğini belirterek, "Bizi Roma’ya karşı zorlu bir maç bekliyor. İyi futbol oynayan bir takımla karşılaşacağız ama ben yine de sakinim. Çünkü hafta boyunca iyi çalıştık ve üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi. 

Zidane, Roma'nın tecrübeli takım kaptanı Francesco Totti'den övgüyle bahsederek, futbolu seven herkesin onu oynarken görmekten büyük zevk aldığını kaydetti. 

Real Madrid'in Portekizli yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo ise Roma Teknik Direktörü Luciano Spalletti'nin bu maça ilişkin yaptığı "Maçın favorisi yok" sözlerinin aksine, "Ben, oynadığı her alanda Real Madrid'i favori görüyorum. Şampiyonlar Ligi, La Liga, kupa olsun, her zaman elimden gelenin en iyisini vermeye çalışıyorum” ifadelerini kullandı.

Barcelona'nın yıldız oyuncusu Lionel Messi'nin hafta sonu lig karşılaşmasında Celta Vigo'ya karşı kazanılan penaltıyı pas şeklinde kullanarak takım arkadaşı Luis Suarez'e gol attırmasının sorulması üzerine Ronaldo, "Bu konuda kendimi sınırlandırıyorum. Messi, penaltıyı neden öyle kullandı bunu biliyorum ama söylemeyeceğim" şeklinde konuştu.

Roma ile Real Madrid arasında saat 21.45’te başlayacak mücadeleyi, Çek Cumhuriyeti'nden Pavel Kralovec yönetecek.

İki takımın, 2008 yılında yine aynı kupanın aynı turunda yaptığı mücadelelerin her ikisini de Roma, 2-1'lik skorlarla kazanarak, tur atlayan taraf olmuştu.

Sıradaki Haber
ÖZET | Benfica 90'da güldü!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz