Futbol

''İddialı duruma geldik''

22 Ekim 2015 Perşembe 00:38 - Son Güncelleme 22 Ekim 2015 Perşembe 00:41

Özbek: "Çok güzel bir galibiyet aldık. Grupta her şey değişti''

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2-1 kazandıkları Benfica maçıyla grupta iddialı duruma geldiklerini söyledi.

Türk Telekom Arena'da oynanan maçın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Özbek, "Çok güzel bir galibiyet aldık. Grupta her şey değişti. İddialı duruma geldik. Bundan sonraki Lizbon deplasmanından da puan çıkaracağımızı zannediyorum. Çok keyifli ve güzel bir maç oldu. İyi bir galibiyet aldık. Taraftarlarımıza armağan olsun" diye konuştu.

Alınan galibiyetten ötürü çok sevinçli olduğunu vurgulayan başkan Özbek, "Güzel bir seri yakaladık. Takım giderek oturup, performansı yükseliyor. Savaşan bir takım var. Son derece güzel oynadık. Golü yememize rağmen 2 gol bulduk. Çok sevinçliyim. Bütün Galatasaraylılara armağan olsun" şeklinde görüşlerini aktardı.

Spor Toto Süper Lig'de 25 Ekim Pazar günü deplasmanda yapacakları Fenerbahçe derbisi ile ilgili sorular üzerine, "Pazar günü göreceğiz" diyen Özbek, Kadıköy'e gidip gitmeyeceğiyle ilgili, "Henüz karar vermedim, bugünlerde karar veririm" ifadesini kullandı.

Başkan Dursun Özbek, stada gelen taraftarlara da teşekkür ederek, "Hem amatör sporlarda hem de futbolda son derece iyi gidiyoruz. Taraftarlarımızın desteği büyük. Statta 40 bine yakın kişi vardı. Bir dakika susmadılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Başarımızın altında yatan sebeplerden bir tanesi de kendileridir" şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
680 gün sonra mutlu son!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz