Futbol

İki gol atan Wijnaldum: Aslında Klopp'a kızgındım

08 Mayıs 2019 Çarşamba 10:01 - Son Güncelleme 08 Mayıs 2019 Çarşamba 10:30

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3-0 yenildiği ilk maçın rövanşında evinde Barcelona'yı 4-0 yenerek finale çıkan Liverpool'un 2 golünü atan Georginio Wijnaldum, "Aslında yedek kaldığım için Jürgen Klopp'a kızgındım" dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3-0 kaybettiği yarı final maçının rövanşında sahasında Barcelona'yı 4-0 yenerek finale yükselen Liverpool'un futbolcuları maç sonra büyük sevinç yaşadı.

  

Anfield Stadı'nda oynanan ve FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır'ın yönettiği tarihi maç sonrası İngiliz devinin oyuncuları kameraların karşısına geçti.

İşte Liverpoollu oyuncuların tarihi karşılaşma sonrası yaptığı açıklamalar... 

Henderson: "İnanılmaz bir maçtı...Soyunma odasındaki inanç muhteşemdi"

Liverpool'un İngiliz orta sahası Jordan Henderson, “İnanılmaz bir maçtı. İlk maçtaki skorun ardından tur atlamamızın zor olacağını biliyorduk. İmkansız değildi ve bunu başardık. Soyunma odasındaki inanç muhteşemdi. Anfield’da özel bir şeyler yapabileceğimizi biliyorduk. Maça hızlı başlamak istedik. Bulduğumuz erken gol buna yardımcı oldu. Bu sadece bir gol değildi, onları baskı altına almayı başardık. Eğer karakterimizi ve yüreğimizi ortaya koyarsak bir şansımızın olacağını biliyorduk” dedi.

Wijnaldum'dan itiraf: "Aslında yedek kaldığım için Klopp'a kızgındım"

İkinci yarıda oyuna giren ve attığı iki golle Liverpool'a turu getiren en önemli isimlerden biri olan Georginio Wijnaldum, oyuna girerken teknik direktörleri Jürgen Klopp'a kızgın olduğu itirafında bulundu.

Hollandalı orta saha, "Gerçekten inanılmaz. İlk maçın ardından evimizde 4 gol atabileceğimize inanıyorduk ve 4-0 kazandık. İnsanlar bizden şüphe ediyorlardı. Yapamayacağımızı düşündüler. Biz de bir kez daha her şeyin mümkün olabileceğini gösterdik. Aslında yedek kaldığım için üzgün ve Jürgen Klopp'a kızgındım. Oyuna girdiğimde yardım edebileceğimi biliyordum. 'Bir şeyler yapmalıyım' diye düşündüm. Ardından iki gol attım" ifadelerini kullandı.

Origi: "Her top için savaştık ve müthiş mücadele ettik"

Attığı iki golle tarihi başarının bir diğer mimarı olan Divock Origi ise şunları dile getirdi:

"Muhteşem bir takım olduğumuzu biliyorduk. Her top için savaştık ve müthiş mücadele ettik. Anfield'da oynamak zordur. Bunu gördüler. Hep birlikte başardık. Bunu nasıl anlatırım bilemiyorum, çok zor. Bazı riskler aldık ve yürek koyduk. Herkes işin içindeydi. Barça'yı 4-0 yendik. Bu takıma herkes büyük saygı duymalı. Tamamen zihinsel güçle bunu başardık. Çok özeldi."

Fabinho: "Tüm takım köpek gibi mücadele etti"

Liverpool'un Brezilyalı yıldızı Fabinho da "Yorgunluktan ölmek üzereyim. Tüm sezon boyunca böyle anlar için çalışıyoruz. Yüzde 100'ünüzle oynamak zorundasınız. Deplasmanda gösterdiğimiz performans iyiydi ama aldığımız sonuçtan ötürü mutsuzduk. Bugün, fırsatlar elimize geldi. Maçtan sonra taraftarlar muhteşemdi. Tüm takım köpek gibi mücadele etti. Messi'ye yakın oynadım ve topu almasına engel olmaya çalıştım. Performansımdan memnunum" şeklinde konuştu.

Alexander-Arnold: "Herkesin hatırlayacağı bir gol oldu"

Origi'nin attığı 4. golde korner atışı sırasında yaptığı şaşırtmayla Barcelona savunmasını adeta gafil avlayan Trent Alexander-Arnold ise o anı şu sözlerle anlattı: 

"İçgüdüsel bir andı. Fırsatı gördüm. Origi golü attı. Bence topu biraz da sert attım ama Origi muhteşem bir oyuncu. Herkesin hatırlayacağı bir gol oldu."

Sıradaki Haber
Liverpool bunu hep yapıyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz