Futbol

"İngiliz takımlarını hiç sevmem"

19 Aralık 2013 Perşembe 00:10 - Son Güncelleme 19 Aralık 2013 Perşembe 00:20

Galatasaray eski yöneticisi Abdürrahim Albayrak, Chelsea eşleşmesini yorumladı.

Galatasaray eski yöneticisi Abdürrahim Albayrak, sarı-kırmızılıların Şampiyonlar Ligi'nde 2. turda Chelsea ile eşleşmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın Avrupa'’da başka bir futbol oynadığını dile getireren Albayrak, "İngiliz takımlarını hiç sevmem. Ben aslında Borussia Dortmund'’u istiyordum. Ama olmadı, rakibimiz Chelsea oldu. Şansların yüzde 50 olduğuna inanıyorum" dedi.

"Üst tribünden aşağı atlıyordum"

NTV Spor'a konuşan Albayrak, Galatasaray'’ın Devler Lig'i’nde başka bir futbol oynadığını belirtti.

Galatasaray'’ın Sneijder’in golüyle Juventus’u 1-0 mağlup ederek Devler Ligi’nde ikinci tur vizesi aldığı maçı değerlendiren Albayrak, "Galatasaray, Juventus galibiyetiyle yine herkesi sokaklara döktü ve mutlu günler yaşattı. O gün çok sevindik. Hatta üst tribünden aşağı atlıyordum. Camianın son günlerde böyle bir galibiyete ihtiyacı vardı. Bütün camiamıza hayırlı olmasını diliyorum ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

"İngiliz takımlarını hiç sevmem"

Sarı-kırmızılıların Şampiyonlar Ligi ikinci turunda Chelsea ile oynayacağı karşılaşmaları da yorumlayan Albayrak, "İngiliz takımlarını hiç sevmem. Ben aslında Borussia Dortmund'’u istiyordum. Çünkü bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarımız Almanya’'da da bizi yalnız bırakmayacaktı. Ama olmadı, rakibimiz Chelsea oldu. Galatasaray, Avrupa’da başka bir futbol oynuyor. Zaten o güçte, tecrübede ve kalitede futbolcularımız var. Şansların yüzde 50 olduğuna inanıyorum. Sahamızda muhteşem taraftar desteğiyle ilk maçı 2-0 gibi bir skor alabilirsek orada turu geçen taraf olabiliriz diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Galatasaray’'a yeniden hizmet etmek istediğini ifade eden Albayrak, "Galatasaray'’a yeniden hizmet etme şansım inşallah olur. Galatasaray için hizmet etmek istiyorum. Yarım kalan işlerimiz var. Bu camiaya hizmet etmekten hiçbir zaman kaçmadım. Sağlık sorunu olmazsa nefesimin son damlasına kadar Galatasaray’'a hizmet etmek istiyorum" dedi.

Sıradaki Haber
UEFA'dan iki takıma ceza
Yükleniyor lütfen bekleyiniz