Futbol

İşte Ronaldo'nun son durumu

24 Kasım 2013 Pazar 16:42 - Son Güncelleme 25 Kasım 2013 Pazartesi 11:19

Ronaldo Galatasaray karşısında forma giyebilecek mi?

İspanya Birinci Ligi'nde (La Liga) Almeria ile yapılan maçta sakatlanan Real Madrid'in yıldız futbolcusu Crsitiano Ronaldo'nun durumunun ciddi olmadığı bildirildi.

Real Madrid'in 14. hafta mücadelesinde Almeria'ya konuk olduğu ve 5-0 kazandığı maçın 53. dakikasında sakatlanan ve yerini genç oyuncu Jese'ye bırakan Ronaldo, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, "Tedbir amaçlı maça devam etmedim. Büyük bir sorun yok, ilk yarıda bir darbe aldım ve bir ağrı hissettim" ifadelerini kullandı.

Oyundan çıktıktan sonra soyunma odasında ilk kontrolleri yapılan Ronaldo, 27 Kasım Çarşamba günü Galatasaray'a karşı oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçını düşünerek, karşılaşmaya devam etmediğini belirtti.

Öte yandan AS Gazetesi'nin internet sitesinde yer alan haberde, Real Madrid'in bugün yapılan ilk antrenmanında kalecilerin ve yedek oyuncuların saha antrenmanına çıktığı, Ronaldo'nun ise diğer takım arkadaşlarıyla salonda çalıştığı kaydedildi.

Bu arada karşılaşmanın 3. dakikasında Madrid ekibinin ilk golünü kaydeden Portekizli yıldız, takımın efsane isimlerinden Hugo Sanchez'in Real Madrid'de 164 gollük kariyer rekoruna da ortak oldu. Kulübün en golcü ismi Raul, 228 golle zirvede yer alıyor.

Sıradaki Haber
Çakır'a "Dev" görev
Yükleniyor lütfen bekleyiniz