Futbol

İtalya basınında Juve -G.Saray maçı

02 Ekim 2013 Çarşamba 12:42 - Son Güncelleme 02 Ekim 2013 Çarşamba 12:43

La Gazzetta dello Sport: "Juventus, Mancini'ye dikkat"

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam oynanacak Juventus-Galatasaray maçı öncesi İtalyan basını, Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Roberto Mancini üzerinde durdu.

İtalya'nın Torino merkezli Juventus'a yakınlığıyla bilinen Tuttosport gazetesi, bu akşam saat 21.45'te oynanacak maç için özel ek çıkarırken, haberlerde iki teknik direktörün dün yaptıkları basın toplantılarına geniş yer verildi.

Manşetinde Juventus Teknik Direktörü Antonio Conte'nin ifadesi olarak "Kaynatalım onları" başlığını taşıdı. Haberde, Conte'nin Türkleri stadda terletecek bir atmosfer istediği belirtildi.

Gazetede, Galatasaray'ın İtalyan çalıştırıcısının "Ben bir sihirbaz değilim" ve "Juventus'u Galatasaray'dan daha iyi tanıyorum" şeklinde basın toplantısında söylediği sözlere yer verildi.

Gazetedeki haberlerde, Conte'nin ortasahada Pirlo'nun yanında Pogba'nın oynamasının beklendiğini yazdı.

Didier Drogba ile Carlos Tevez karşılaştırılırken, Burak Yılmaz da Fransız golcü David Trezeguet'ye benzetildi. Gazetenin maç için hazırladığı özel ekinde akşamki mücadelenin "Gladyatörler gecesi" olduğu ifade edildi.

- La Gazzetta dello Sport

İtalya'nın ünlü spor gazetelerinden "La Gazzetta dello Sport" ise maç ile ilgili ""Juventus, Mancini'ye dikkat" başlığını attı.

Gazetenin haberinde iki teknik adamın basın toplantılarına yer verilirken, geçen haftaki Torino maçında sakatlanan dün de antrenmana çıkmayan Arjantinli golcü Carlos Tevez'i muhtemel ilk 11'de göstermesi dikkati çekti.

- Corriere dello Sport

İtalyan spor basınının bir diğer önemli gazetesi "Corriere dello Sport"ta, "Bu akşam Juventus, Mancini karşısında" başlığıyla maçın haberlerini aktardı.

Gazetenin iç sayfalarındaki haberlerinde ise Conte'nin dün basın toplantısında söylediği "Mancini ile daha ilerida karşlaşmak isterdim" sözü ön plana çıkarılırken, ilk maçın Juventus ile olmasının hoş bir tesadüf olarak yorumladığı kaydedildi.

Haberde, Tevez'in akşamki maçta sahada yer almak istediği ancak durumunun maçtan önce belli olacağı yazıldı. 

Etiketler : GalatasarayJuventus
Sıradaki Haber
Devler Ligi'nde sonuçlar ve program
Yükleniyor lütfen bekleyiniz