Futbol

''İyi oynadık ama kaybettik''

19 Ağustos 2015 Çarşamba 09:11 - Son Güncelleme 19 Ağustos 2015 Çarşamba 09:19

Hakan Çalhanoğlu, Lazio maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayer Leverkusen'de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, İtalyan takımı Lazio karşısında deplasmanda iyi oynamalarına rağmen yenildiklerini söyledi.

Çalhanoğlu, takımı Bayer Leverkusen'in UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Roma'da Lazio'ya 1-0 yenildiği maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

İki serbest vuruşunu Lazio kalecisi Etrit Berisha'nın kurtardığı, 68. dakikada attığı golün ofsayt gerekçesiyle sayılmadığı maçta takım halinde iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirten Çalhanoğlu, "İlk etapta bizim için buradaki maç zordu bunu biliyorduk. İyi performans gösterdik takım olarak ama golü yedik maalesef. Ama yine de dediğim gibi çok iyi oynadık" dedi.

Genç oyuncu, 26 Ağustos'ta Almanya'da oynanacak rövanş maçı için de umutlu konuşarak, "Evde de elimizden geleni yapacağız. Biz sahamızda çok güçlüyüz. Hedeflerimizi kaybetmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

"Devler Ligi"ndeki hedefleri de sorulan Hakan Çalhanoğlu, "İlk amacımız tabii ki şampiyonlar ligine katılmak. Gerisi zaten gelir" diye konuştu.

Milli takım

A Milli Takım'ın 2016 Avrupa Şampiyonası için şansı da sorulan 21 yaşındaki futbolcu, ay-yıldızlıların Konya'da 3 Eylül'de Letonya, 6 Eylül'de Hollanda ile yapacağı maçlara atıfta bulunarak, "Milli Takım'da en son kampımız iyi geçti. Umarım o kampın ardından şimdiki maçları alırız. Çok önemli maçlar. İnşallah ikisini de yeneceğiz evde" dedi.

Sıradaki Haber
Devler Ligi'nde gecenin sonuçları!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz