Futbol

Kadroda Ronaldo yok, Luca Zidane var!

08 Ağustos 2016 Pazartesi 14:35 - Son Güncelleme 08 Ağustos 2016 Pazartesi 11:51

Real Madrid, Süper Kupa maçına Ronaldo, Bale, Kroos ve Pepe'den yoksun çıkacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Real Madrid ve UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Sevilla'nın karşı karşıya geleceği UEFA Süper Kupası maçı öncesinde Madrid takımında önemli eksikler dikkati çekiyor.

Norveç'in Lerkendal Stadı'nda 9 Ağustos Salı günü TSİ 21.45'te oynanacak ve TRT 1'den naklen yayınlanacak maç öncesi açıklanan Real Madrid kadrosunda, tatiline devam eden Portekizli futbolcular Cristiano Ronaldo ve Pepe ile teknik direktör Zinedine Zidane'ın tercihiyle Gareth Bale ve Toni Kroos yer almadı.

Bale ve Kroos takımla son iki antrenmana katılmalarına rağmen riske atılmayarak kadro dışında bırakıldı. Real Madrid'de hafif sakatlığı olan Karim Benzema'nın da dev maçta ne kadar süre alacağı merak ediliyor.

Zinedine Zidane, 18 yaşındaki oğlu Luca'yı ise üçüncü kaleci olarak kadroya dahil etti.

Real Madrid'in kadrosu

Zidane'nın açıkladığı 20 kişilik kadroda, kalede Casillas, Yanez, Luca Zidane, defansta Carvajal, Ramos, Varane, Nacho, Danilo, Marcelo, orta sahada Rodriguez, Casemiro, Kovacic, Modric, Isco, Asensio, M. llorente, forvette ise Benzema, Lucas Vazquez, Morata ve Mariano yer alıyor.

Sevilla'nın kadrosu

Öte yandan Sevilla tarafında ise Sebastian Cristoforo, Juan Munoz ve sakat olan Benoit Tremoulinas kadroya alınmadı. Sevilla'nın başında ilk resmi maçına çıkacak olan Arjantinli teknik direktör Jorge Sampaoli'nin Norveç'e götürdüğü 22 kişilik kadroda şu isimler bulunuyor:

Sergio Rico, David Soria, Juan Soriano, Mariano, Carriço, Nico Pareja, Rami, Escudero, Kolodziejczak, Mercado, Kranevitter, N'Zonzi, Iborra, Franco Vazquez, Correa, Ganso, Kiyotake, Sarabia, Vitolo, Konoplyanka, Ben Yedder ve Luciano Vietto.

UEFA Süper Kupası tarihinde Real Madrid'in 2 (2002, 2014), Sevilla'nın da bir (2006) şampiyonluğu bulunuyor.

Sıradaki Haber
Dev kupada 6. kez...
Yükleniyor lütfen bekleyiniz