Futbol

"Kariyerimin en güzel golü"

28 Kasım 2013 Perşembe 14:53 - Son Güncelleme 28 Kasım 2013 Perşembe 14:58

Gareth Bale, çalışmalarının karşılığını Galatasaray maçında aldığını belirtti.

Real Madrid'in sezon başında kadrosuna kattığı Gareth Bale, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu maçında Galatasaray'a karşı kariyerinin en iyi gollerinden birisini attığını söyledi.

Kulübün internet sitesine açıklamalarda bulunan Galli oyuncu, 4-1 kazandıkları maçın büyük bölümününde 10 kişi oynamalarının, özellikle ilk yarının sonlarında takımı zorladığı itirafında bulundu.

Devre arasında daha fazla mücadele etmeleri gerektiği konusunda takım arkadaşlarıyla konuştuklarını belirten Bale, "İkinci yarıda çok daha yüksek oranda pres yaptık ve harika mücadele ettik. Eksik oyuncuyla oynamamıza rağmen karakterli bir takım oyunu sergiledik" şeklinde konuştu.

Maçın sonucundan çok memnun olduğunu kaydeden Bale, Şampiyonlar Ligi'ni kazanma yolunda çok önemli bir şansa sahip olduklarına inandığını vurguladı.

Bale, antrenmanlarda frikik vuruşlarını geliştirmek için çok zaman harcadığını ve Galatasaray maçında çalışmalarının karşılığını aldığını belirterek, "Galatasaray'a karşı kariyerimin en güzel gollerinden birini attım" ifadesini kullandı.

Sıradaki Haber
Galatasaray'da yıkım
Yükleniyor lütfen bekleyiniz