Futbol

"Kazanacağız"

02 Kasım 2015 Pazartesi 17:26 - Son Güncelleme 02 Kasım 2015 Pazartesi 16:42

Benfica Teknik Direktörü Rui Vitoria, maç öncesi iddialı açıklamalar yaptı.

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda 3 Ekim Salı günü Galatasaray ile karşılaşacak Benfica'nın teknik direktörü Rui Vitoria, "Galatasaray karşısında bir sürpriz yaşamamak için konsantrasyonumuz maksimum düzeyde olmalı" dedi.

Caixa Futbol Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Rui Vitoria, "Bu maç hem bizim hem de Galatasaray için önemli. Gruptan çıkacak takımların rekabeti son maça kadar sürecektir ama Galatasaray maçını kazanarak Şampiyonlar Ligi'nde çok önemli bir adım atabiliriz. Zor bir maç olacağını biliyoruz ama kazanacağız" şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın "iyi futbolculardan kurulu, tecrübeli, iyi sonuçlar almaya başlayan bir takım olduğunu ve çok zorlu bir maça çıkacaklarının bilincinde olduklarını" vurgulayan Portekizli teknik adam, "Güçlü bir rakibe karşı oynayacağız. Ancak kendimizin gücünü de biliyoruz. Evimizde oynayacağız ve 9 puana çıkmak istiyoruz. Maçı kazanmak için baştan sona baskılı ve topu ayağında tutan bir futbol oynamamız gerekiyor. Şampiyonlar Ligi'nde devam etmemiz için Galatasaray maçını kazanmamız gerektiğinin farkındayız" ifadelerini kullandı.

Sakat olan Kostas Mitroglou ve Fejsa ile kart cezalısı Samaris'in Galatasaray maçında oynamayacak olmalarının önlemini aldıklarını kaydeden Rui Vitoria, "Takımın temelinde büyük değişiklikler olmayacak. Çok iyi oynamamız gerektiğini biliyoruz. Çünkü güçlü bir rakiple karşılaşacağız" diye konuştu.

Öte yandan Benfica'nın kaptanı Luisao da basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Türkiye'deki maçta olduğu gibi değerli ve zor bir rakip ile karşılaşacağız. Kazanmak için mükemmel bir 90 dakika oynamamız gerekiyor" dedi.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Benfica'da çifte şok!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz