Futbol

"Lizbon'a kazanmak için gidiyoruz"

02 Kasım 2015 Pazartesi 10:34 - Son Güncelleme 02 Kasım 2015 Pazartesi 15:07

Galatasaray, Devler Ligi'nde oynayacağı Benfica maçı için Portekiz'e gitti

Galatasaray Futbol Takımı, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Benfica ile yarın yapacağı karşılaşma öncesi Portekiz'e gitti.

Atatürk Havalimanı'ndan özel uçakla Portekiz'in başkenti Lizbon'a hareket eden sarı-kırmızılı kafilede, kulüp başkanı Dursun Özbek de yer aldı.

"Çok iyi bir skor alacağımıza inanıyorum"

Yolculuk öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek, Benfica maçına çok iyi hazırlandıklarını belirterek, "Takımın form durumu oldukça iyi. Son maçlarımız da iyi geçti. Lizbon'a kazanmak için gidiyoruz. Orada alacağımız başarılı bir sonuç, grupta her şeyi değiştirecek ve sil baştan yapacak. Yarın çok iyi bir skor alacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Sezonun ilk haftalarında alınan istikrarsız sonuçlar nedeniyle sıkça eleştirildikleri ancak gelinen noktada istenilen seviyeye ulaşıldığının aktarılması üzerine başkan Özbek, şunları söyledi:

"Eleştiriler her zaman haklıdır. İnsanlar gördüklerinden daha iyi performans isteğiyle eleştirilerde bulunuyorlar. Şunu da kabul etmek lazım ki her sezon takımlar yeni baştan organize oluyor, yapılanıyor. Dolayısıyla takımın yeni oyuncularla birlikte sisteme oturması, performans yakalaması da zaman alıyor. En başından beri ben ve hocam aynı şeyleri söyledik. Takımımız giderek performansını yükseltiyor. Taraftarlarımıza en iyi seviyede futbol izletebilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Onların da biraz sabırlı olması lazım. Sabır oldukça grafiğimiz giderek yükseliyor."

Galatasaray Lizbon'da

THY'nın özel uçağı ile İstanbul'dan Lizbon havaalanına gelen Galatasaray kafilesi, dinlenmek için otele geçti.

C Grubu'nda 4. maçına çıkacak Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Hamit Altıntop ile Lionel Carole dışında eksik bulunmuyor.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
İşte Benfica-Galatasaray maçının hakemi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz