Futbol

Manchester City, Madrid'den tur biletiyle döndü

14 Nisan 2022 Perşembe 00:09 - Son Güncelleme 14 Nisan 2022 Perşembe 00:58  |  Kaynak : TRT SPOR

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında İspanya'nın Atletico Madrid ekibi ile deplasmanda golsüz berabere kalan İngiliz temsilcisi Manchester City, turun ilk ayağında aldığı 1-0'lık galibiyetin avantajıyla yarı finale yükseldi.

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Atletico Madrid, geçen senenin finalisti Manchester City ile Madrid’deki Wanda Metropolitano Stadı'nda kozlarını paylaştı.

Büyük heyecana sahne olan maçtan gol sesi gelmedi. Guardiola'nın öğrencileri, ilk karşılaşmada alınan 1-0'lık galibiyetin avantajıyla adını yarı finale yazdırdı.,

Son anlarda gerginlik

Bu arada karşılaşmanın son dakikalarında Atletico Madridli Felipe'nin rakibi Foden'le girdiği ikili mücadelenin ardından iki takımın futbolcuları arasında arbede yaşandı. Alman hakem Daniel Siebert, Felipe'yi ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında bıraktı.

Manchester City, yarı finalde son şampiyon Chelsea'yi eleyen bir diğer İspanyol ve başkent Madrid ekibi Real Madrid ile finale çıkma mücadelesi verecek.

Devler Ligi'nde yarı finalde maçları 26-27 Nisan ile 3-4 Mayıs tarihlerinde oynanacak.

Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesinin ardından St. Petersburg kentinden alınan 2022 Şampiyonlar Ligi finaline Fransa'nın başkenti Paris'teki Stade de France ev sahipliği yapacak.

Sıradaki Haber
Benfica'nın nefesi yetmedi! Liverpool yarı finalde
Yükleniyor lütfen bekleyiniz