Futbol

Manchester City'e "çağ dışı futbol oynuyor" suçlaması!

15 Nisan 2022 Cuma 10:49 - Son Güncelleme 15 Nisan 2022 Cuma 13:03  |  Kaynak : TRT SPOR

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City'ye elenen Atletico Madrid'in Başkan Enrique Cerezo, İngiliz ekibini çağ dışı futbol oynamakla suçladı. Cerezo, "Gol yememek için kalenin önüne duvar ördüler, herkes yaşananları gördü" dedi.

Atletico Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Manchester City ile sahasında 0-0 berabere kalarak, turnuvaya veda etti.

20 yıldır İspanyol kulübünün başkanlığını yapan Enrique Cerezo, karşılaşmanın ardından İngiliz ekibini çağ dışı futbol oynamakla suçladı.

Marca gazetesine konuşan Cerezo, "Biraz şansla yarı finale çıkabileceğimiz bir maçtı. Fakat golü atıp uzatmaya götürecek kadar şanslı değildik" ifadesini kullandı.

Hücumda iyi bir oyun sergilediklerini söyleyen Madrid ekibinin başkanı, "Gol yememek için kalenin önüne duvar ördüler. Herkes gördü. İkinci yarıya kalemize sadece bir kere geldiler" şeklinde konuştu.

"Simeone istediği kadar bizimle olacak"

Cerezo, Atletico Madrid teknik direktörü Diego Simeone hakkında da konuştu.

"Simeone, sportif ve insani açıdan eleştirilemez bir isim" diyen Başkan Cerezo, "Hikayesi ortada, o bir kazanan. İstediği kadar bizimle olacak." dedi.
  

Sıradaki Haber
Manchester City, Madrid'den tur biletiyle döndü
Yükleniyor lütfen bekleyiniz