Futbol

PSG ManU'yu yendi, Başakşehir'in şansı kalmadı

03 Aralık 2020 Perşembe 00:45 - Son Güncelleme 03 Aralık 2020 Perşembe 01:21  |  Kaynak : TRT SPOR

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 5. haftasında temsilcimiz Medipol Başakşehir'in yer aldığı grupta Manchester United sahasında Paris Saint-Germain'e 3-1 kaybetti. Bu sonuçla temsilcimiz Medipol Başakşehir, Avrupa'ya veda etti.

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 5. haftasında temsilcimiz Medipol Başakşehir'in yer aldığı grupta Manchester United sahasında Paris Saint-Germain'e 3 -1 kaybetti.

Mücaadelenin henüz 6. dakikasında Neymar ile öne geçen PSG karşılaşmanın 32. dakikasında Rashford'un attığı gole engel olamadı ve ilk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarının 69. dakikasında Correa ile durumu 2-1'e getiren PSG 90+1. dakikada Neymar ile farkı 2'ye çıkardı ve maçtan üç puan ile ayrılan taraf oldu. Manchester United, Fred'in 70. dakikada kırmızı kart görmesiyle maçın kalan bölümünü 10 kişi tamamladı. 

Bu sonuçla Manchester United H Grubu'nda 5 maç sonunda 9 puanda kalırken PSG kazanarak puanını 9'a yükseltti ve averaj ile ikinci sırada yer aldı. Leipzig'de Başakşehir'i yenmesiyle puanını 9'a yükseltti ve averaj ile 3. sırada yer aldı. Temsilcimiz bu sonuçların ardından 3 puanda kalarak Avrupa Kupaları'na veda etmiş oldu.

Sıradaki Haber
"Keşke hat-trick yapmasaydım da kazansaydık"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz