Futbol

Manchester United, Leipzig'i dağıttı

29 Ekim 2020 Perşembe 00:45 - Son Güncelleme 29 Ekim 2020 Perşembe 02:09  |  Kaynak : TRT SPOR

Temsilcimiz Medipol Başakşehir'in de yer aldığı UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu ikinci haftasında İngiliz ekibi Manchester United, sahasında Alman takımı Leipzig'i 5-0 mağlup etti. ManU'da Marcus Rashford "hat-trick" yaptı.

Old Trafford'da oynanan karşılaşmanın ilk yarısını Manchester United, Mason Greenwood'un 21. dakikada kaydettiği golle 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda oyuna dahil olan Marcus Rashford ile 76 ve 78. dakikalarda art arda 2 gol bulan İngiliz devi, farkı 3'e çıkardı: 3-0

Anthony Martial, 86. dakikada penaltıdan attığı golle skoru 4-0 yaptı. Mücadelenin skorunu 90+2. dakikada Rashford ilan etti: 5-0

Bu golle "hat-trick" yapan Rashford, maça damgasını vuran isim oldu. 

Öte yandan Leipzig'in Trabzonspor'dan transfer ettiği Norveçli golcü Alexander Sörloth, mücadelenin 66. dakikasında oyuna dahil oldu.

Bu sonuçla puanını 6'ya çıkaran Manchester United, H Grubu'nda liderliğe yükseldi. 3 puanda kalan Leipzig ise 3. sıraya geriledi. 

Temsilcimiz Medipol Başakşehir'i deplasmanda 2-0 mağlup eden PSG, aldığı 3 puanla grupta averajla 2. sıraya çıktı. Bu hafta da puanla tanışmayan Medipol Başakşehir, grupta son sırada kaldı..

Sıradaki Haber
Sevilla tek attı üç aldı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz