Futbol

Mancini'den Mourinho'ya cevap

01 Mart 2014 Cumartesi 14:57 - Son Güncelleme 01 Mart 2014 Cumartesi 15:06

G.Saray Teknik Direktörü Mancini'den Chelsea maçına ilişkin ilginç açıklama.

26 Şubat Çarşamba günü Chelsea ile karşılaşan ve sahadan 1-1’lik bir skorla ayrılan Galatasaray’da en çok tartışılan konulardan biri de Roberto Mancini’nin sahaya sürdüğü 11’di.

"Onlardan korktuk"

İtalyan teknik adam Radio Deejay’e yaptığı açıklamalarda Chelsea’ye fazlasıyla saygı gösterdiklerini söylerken, “Onlardan korktuk ve onlara çok fazla boş alan verdik. Ama ikinci yarı iyi mücadele ettiğimizi söyleyebilirim. Ama şu anda her şey yolunda. Onlarla Londra’da oynayacağız” dedi.

Mourinho ile arası nasıl?

Mancini Chelsea maçından önce London Evening Standard’a verdiği röportajda 2010’da üç kupa birden kazanan Inter’in başarısının kendisinin eseri olduğunu ifade etmiş Mourinho da bu açıklamayı “komik” olarak nitelendirmişti. Mancini asla “Mourinho benim sayemde kazandı” diye bir şey söylemediğini ifade ederken, “ Çünkü iki sene boyunca takımın başındaydı. Aynı şeyi Pellegrini’nin Manchester City’si için de söyledim. Benim iki takımda da yaptığım mantaliteyi değiştirmek, kazanma alışkanlığını getirmek oldu” dedi.

Mourinho ile ilişkisi de sorulan İtalyan teknik adam çoğu teknik adamla olduğu gibi sadece selamlaştıklarını söyledi.

Milli takım çalıştırmayı düşünüyor mu?

İleride bir gün İtalya ya da herhangi bir milli takımı çalıştırmayı düşünüp düşünmediği sorulan Mancini şöyle cevap verdi:

“Eğer içime sinen bir şey olursa çalıştırırım. Ama şu anda Galatasaray’dayım. O yüzden şimdilik böyle bir şey düşünmüyorum.”

(Ajansspor)

Sıradaki Haber
Türkiye'yi bekleyen 'Yakın' tehlike!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz