Futbol

Mancini'nin tek umudu Juve maçı

06 Kasım 2013 Çarşamba 01:03 - Son Güncelleme 06 Kasım 2013 Çarşamba 04:19

Real'e hiç değinmedi, "Yapmamız gereken son maçta Juventus'u yenmek" dedi.

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda deplasmanda Kopenhag'a 1-0 yenilen Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini önemli açıklamalarda bulundu. Mancini, kendileri için FC Kopenhag takımı karşısında mağlubiyet ile beraberlik arasında bir fark olmadığını ve her iki durumda da Juventus'u yenmek zorunda olduklarını söyledi.

Maç sonrası soruları cevaplayan Mancini, "Sonuç kötü ama kaybetmeyi haketmedik. Juventus maçını kazanmış olsaydık belki son maçta oynayacağımız Juventus maçına beraberlik yetebilirdi" dedi.

"İkinci yarıda Ceyhun'u oyuna neden aldınız*" sorusu üzerine ise Mancini, "Benim tercihim bu. Mağlup durumdayken 5 forvetle saldırmak önemli değil. İkinci yarı zaten pozisyon bile vermedik iyi oynadık ama sonucu değiştiremedik" diye konuştu.

Roberto Mancini "Muslera ve Sneijder'in eksikliğini hisettiniz mi?" sorusuna, "Öncelikle Eray gayet iyi oynadı. Sneijder bizim için vazgeçilmez bir oyuncu ama buna rağmen çok pozisyona girdik. Tekrar söylüyorum takım bırakın yenilgiyi beraberliği bile haketmemişti" karşılığını verdi.

Real Madrid maçını yok saydı!

Grubun 5. maçında karşılaşacakları Real Madrid maçına hiç değinmeyen İtalyan teknik direktör, "Çok fazla bir şey söylemeye gerek yok. Çok güzel oynadılar. Yapmamız gereken son maçta Juventus'u yenmek. Bunu becerebilmemiz gerekiyor. Gerisi çok önemli değil" şeklinde konuştu.

"Futbolcuların aklında Fenerbahçe maçı olabilir mi?" sorusu üzerine de Mancini, kazanmak zorunda oldukları bir Şampiyonlar Ligi maçı oynadıklarını belirterek, oyuncularının aklının Fenerbahçe maçında olduğunu düşünmediğini ifade etti.

Mancini, "Solbakken 'bize 1-0 yeter' demişti ve maçı aldılar. İstanbul'daki galibiyetten sonra Galatasaray FC Kopenhag'ı hafife almış olabilirler mi?" sorusuna ise "Böyle olduğunu sanmıyorum. Karşılaşmaya kötü başladık çünkü hemen başında gol yedik. Sonra iyi oynadık, oyunun ikinci yarısında neredeyse tamamını rakip sahada oynadık" cevabını verdi.

Sıradaki Haber
Alman Panzeri dört köşe
Yükleniyor lütfen bekleyiniz