Kategoriler
Futbol
Detay
Basketbol
Voleybol
Motor Sporları
Tenis
Diğer Sporlar
EURO-2024
2026 Dünya Kupası
2024 Paris Olimpiyat Oyunları
Video Galeri
Futbol

ManU, Villarreal'i Ronaldo ile 90+5'te yıktı

30 Eylül 2021 Perşembe 00:30

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu ikinci maçında İngiliz temsilcisi Manchester United, konuk ettiği İspanyol ekibi Villarreal'i Cristiano Ronaldo'nun 90+5'te golle 2-1 yendi. Bu maçla Ronaldo, Devler Ligi'nde en fazla maça çıkan oyuncu oldu.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonu Şampiyonlar Ligi'nin F Grubu'nda geçen sezon UEFA Avrupa Ligi finalinde karşılaşan takımlardan Manchester United, Villarrreal'i Old Trafford Stadı'nda ağırladı.

Ev sahibi, Villarrreal'i uzatma dakikalarında attığı golle 2-1 mağlup etti.

Villarreal, 53. dakikada Paco Alcacer'in golüyle öne geçmesine rağmen, Manchester United 60. dakikada Alex Telles ve 90+5. dakikada Cristiano Ronaldo'nun golleriyle sahadan galip ayrıldı. Bu sonuçla Manchester United grupta 3 puana ulaşırken, İspanya temsilcisi ise 1 puanda kaldı.

Turnuva maçlarında 178. kez görev alan Manchester United'ın yıldızı Ronaldo, Iker Casillas'ı geride bırakarak Şampiyonlar Ligi tarihinde en fazla maça çıkan oyuncu unvanının da yeni sahibi oldu.

Etiketler: Cristiano RonaldoManchester UnitedŞampiyonlar Ligi'nde en fazla maça çıkan oyuncuUEFA Şampiyonlar LigiVillarreal