Futbol

ManU'dan müthiş geri dönüş

20 Ekim 2021 Çarşamba 23:50 - Son Güncelleme 21 Ekim 2021 Perşembe 00:06  |  Kaynak : TRT SPOR

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu 3. hafta mücadelesinde Manchester United, evinde Atalanta'ya karşı 2-0 geriye düşmesine rağmen ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-2 galip geldi. Milli futbolcumuz Merih Demiral, karşılaşmada bir gole imza attı.

Old Trafford Stadı'nda oynanan karşılaşmada Manchester United güldü. Konuk ekip Atalanta ilk yarısını 2-0 kapattığı maçta skoru koruyamadı ve ManU'ya 3-2 mağlup oldu. Bu sonuçla İngiliz ekibi puanını 6'ya yükseltirken, İtalyan temsilcisi Atalanta ise 4 puanda kaldı. 

Solskjaer yönetimindeki ManU sahaya; De Gea, Bissaka, Maguire, Lindelöf, Shaw, McTominay, Fred, Greenwood, Bruno Fernandes, Rashford, Cristiano Ronaldo 11'iyle çıktı.

Gasperini'nin ekibi Atalanta ise Musso, Zappacosta, Palomino, Merih Demiral, Maehle, Freuler, De Roon, Pasalic, Ilicic, Koopmeiners, Muriel 11'iyle sahada yer aldı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan İtalyan ekibi, 15. dakikada Mario Pasalic'in golüyle 1-0 öne geçti.

28. dakikada ise sahneye milli futbolcumuz Merih Demiral çıktı ve skoru 2-0'a getirdi. Maçın ilk yarısı bu skorla sona erdi.

İlk yarıda sakatlanan Merih Demiral, ikinci yarının başında yerini Lovato'ya bıraktı.

Manchester United, 53. dakikada Marcus Rashford'un attığı golle farkı bire indirdi: 1-2.

İngiliz ekibi, 75'te Harry Maguire'ın golüyle eşitliği yakaladı: 2-2.

Müthiş bir geri dönüş! 82'de Cristiano Ronaldo, ManU'yu 3-2 öne geçiren golü attı.

Geride kalan dakikalarda başka gol olmayınca Manchester United, sahasında 2-0 geriye düştüğü maçta Atalanta'yı 3-2 mağlup etti.

Grubun diğer maçında Villarreal, deplasmanda Young Boys'u 4-1 ile geçti.

Sıradaki Haber
Lille ile Sevilla yenişemedi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz