Futbol

M.City'e bir iyi bir kötü haber

17 Şubat 2014 Pazartesi 21:14 - Son Güncelleme 17 Şubat 2014 Pazartesi 21:16

Fernandinho, Barcelona'ya karşı oynayacak ama Aguero kadroda yer almayacak.

Manchester City Teknik Direktörü Pellegrini, Barcelona ile oynayacakları UEFA Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk karşılaşmasının kadrosunda, Fernandinho'nun yer aldığını ancak Sergio Aguero'nun olmadığını söyledi.

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Barcelona ile oynayacakları UEFA Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçı öncesinde basın toplantısı düzenleyen Manchester City Teknik Direktörü Manuel Pellegrini, üst bacak kaslarındaki sakatlık nedeniyle 2 Şubat'tan beri futboldan uzak kalan Brezilyalı orta saha oyuncusu Fernandinho'nun, Barcelona maçı kadrosunda yer aldığını belirtti.

Pellegrini, "Fernandinho'nun oynama şansı var. Maçın kadrosunda bulunuyor. Fernandinho'nun herhangi bir sorunu yok ama maça kimin ilk 11'de başlayacağını yarın göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Şilili teknik adam, 29 Ocak'ta 5-1 yendikleri Tottehham'a attığı gol sonrası diz ardı kirişinden sakatlanan Arjantinli forvet Aguero'nun ise Etihad Stadı'nda yapılacak maç için hazır olmadığını bildirerek, "Aguero, bugünkü antrenmana katılmadı, kadroda da yer almıyor. Düşük bir ihtimal olsa da cumartesi günü oynanacak lig maçına kadar hazır olup olmayacağına bakacağız" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Chelsea'den İstanbul rehberi!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz