Futbol

ÖZET| Tottenham, Torino'da avantajı kaptı

14 Şubat 2018 Çarşamba 00:35 - Son Güncelleme 14 Şubat 2018 Çarşamba 11:05

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında İtalyan ekibi Juventus sahasında İngiliz takımı Tottenham Hotspur ile karşı karşıya geldi. Allianz Stadyumu'nda Alman hakem Felix Brych'in yönettiği mücadele 2-2 eşitlikle tamamladı.

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ...

Tottenham, 9 dakikada 2-0 yenik duruma düştüğü Juventus deplasmanında beraberliği yakalayarak rövanş maçı için büyük avantaj yakaladı.

Karşılaşmaya golle başlayan Juventus, 2. dakikada Higuain ile 1-0 öne geçti. Arjantinli yıldız 9. dakikada penaltı atışından kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. Tottenham 35. dakikada yıldız oyuncusu Harry Kane ile farkı 1'e indiren golü kaydetti. Juventus, ilk yarının son dakikasında Higuain ile farkı 3'e çıkarma şansı yakaladı ancak Arjantinli golcü penaltı atışından yararlanamayınca ilk yarı 2-1'lik skorla sona erdi.

Karşılaşmanın 71. dakikasında Christian Eriksen Tottenham adına eşitliği sağlayan golü kaydetti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 2-2 eşitlikle sona erdi.

İşte nefesleri kesen maçın golleri

Juventus 1-0 Tottenham

Juventus 2-0 Tottenham

Juventus 2-1 Tottenham

Juventus 2-2 Tottenham

Bu karşılaşmanın rövanşı 7 Mart Çarşamba günü Wembley Stadı'nda oynanacak ve tur atlayan takım çeyrek finale yükselecek.

Sıradaki Haber
Şenol Güneş, UEFA'ya konuştu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz