Futbol

Parasıyla bile bilet alamadı

21 Mart 2014 Cuma 09:45 - Son Güncelleme 21 Mart 2014 Cuma 09:52

Galatasaray'da bilet krizinin boyutları ortaya çıkmaya başladı.

Galatasaray’ın salı gecesi Chelsea ile Stamford Bridge’de oynadığı maçın yankıları sürüyor. Şampiyonlar Ligi’ndeki bu özel karşılaşmada yaşanan bilet krizinin boyutları da ortaya çıkmaya başladı.

Özellikle yurt dışında yaşayan Galatasaraylı taraftarların isyanına neden olan bilet krizinin mağdurlarının gurbetçilerle sınırlı olmadığı belirlendi. Dev karşılaşma için sarı-kırmızılı kulübe bilet başvurusunda bulunan ama olumsuz yanıt alan isimler arasında eski başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın da bulunduğu öğrenildi.

Eski Başbakana olumsuz yanıt

Galatasaray kongre üyesi olan Mesut Yılmaz’ın, Londra’daki maç için bilet talebinde bulunduğu ancak eski başbakana kulüpten olumsuz yanıt verildiği belirtildi. Eski bir yönetici aracılığıyla kulüpten parasıyla bilet satın almak isteyen Yılmaz’ın bunu başaramadığı ifade edildi.

Karaborsadan aldı

Yılmaz’ın yanı sıra Galatasaray’ın efsane başkanı Faruk Süren’in bilet talebinin de yine reddedildiği ortaya çıktı. Süren’in yanı sıra eski yöneticilerden Özer Saraçoğlu’nun da bilet bulamayınca karaborsadan bilet alarak taraftarın arasında karşılaşmayı izlediği kaydedildi.

Nevzat DİNDAR - SKORER

Sıradaki Haber
Aslan’ın uçağında büyük kriz!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz