Futbol

Roma, mucizeyi gerçekleştirdi!

10 Nisan 2018 Salı 23:55 - Son Güncelleme 11 Nisan 2018 Çarşamba 10:41

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş mücadelesinde Roma ile Barcelona İtalya'daki Olimpiyat Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Roma, deplasmanda 4-1 yenildiği İspanyol devi Barcelona’yı evinde 3-0 yenerek zoru başardı ve adını yarı finale yazdırdı. İtalyan ekibine turu getiren golün asistini milli futbolcumuz Cengiz Ünder yaptı. 

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İspanyol ekibi ilk maçı Nou Camp'ta 4-1'lik farklı bir skorla kazanmış ve mücadeleye ilk maçtaki skorun verdiği rahatlıkla çıktı.

Mücadeleye hızlı başlayan taraf ev sahibi oldu. Roma, 6'ncı dakikada Dzeko ile 1-0 öne geçti ve devre bu sonuçla tamamlandı. .

Mücadelenin 2. yarısında tüm futbolseverler daha iyi Barcelona beklerken taraftarının büyük desteğini alan ev sahibi ekip 58'inci dakikada De Rossi'nin penaltı golüyle skoru 2-0'a taşıdı. 

Roma Teknik Direktörü Eusebio Di Francesco, Cengiz Ünder'i 73'te Patrick Schick'in yerine oyuna aldı.

Milli futbolcumuz değişikliğin hakkını verdi ve dakikalar 82'yi gösterdiğinde kullandığı korner atışında topu Manolas ile buluşturdu ve Manolas durumu 3-0'a getiren golü attı. 

Mücadelede başka gol olmayınca Messili Barcelona Roma'da büyük bir şok yaşadı. Roma tarih yazarak 4-1'lik maçın rövanşında Barcelona'yı Devler Ligi'nde 3-0 yenerek yarı finale adını yazdırdı. 

Sıradaki Haber
Devler Ligi'nde yarı finalistler belli oldu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz