Futbol

Ronaldo, Liverpool'un ileri üçlüsü için uyardı

23 Mayıs 2018 Çarşamba 14:22 - Son Güncelleme 23 Mayıs 2018 Çarşamba 14:29

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid-Liverpool finaline sayılı günler kala heyecan dorukta... Madrid'in yıldız golcüsü Cristiano Ronaldo, Liverpool'un ileri üçlüsü Mohamed Salah, Sadio Mane ve Roberto Firmino'ya dikkat etmeleri gerektiğini söyledi.

Kiev Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak Real Madrid-Liverpool Şampiyonlar Ligi finaline doğru, geri sayım başladı.Son iki yılın şampiyonu Real Madrid'in en büyük kozu, hiç şüphesiz Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo...

Ronaldo, Avrupa'nın bir numaralı kupasının sahibini bulacağı final öncesi açıklamalarda bulundu. Liverpool'un saygıyı hak eden bir takım olduğunu ifade eden Portekizli yıldız, "Kırmızılar"ın finalde olmayı fazlasıyla hak ettiğini vurguladı.

Liverpool'un ileri üçlüsüne dikkat çekti

Liverpool'un ileri üçlüsü Mohamed Salah, Sadio Mane ve Roberto Firmino'ya dikkat etmeleri gerektiğini söyleyen Ronaldo, "Bu üçlü, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde 30 gol atarak ne kadar tehlikeli olduklarını kanıtladı" şeklinde konuştu.

Liverpool'un kendisine üç dört yıl önceki Madrid'i hatırlattığını ifade eden golcü oyuncu, "Ekip olarak final için sabırsızlanıyoruz" dedi.

"Kariyerimdeki beşinci Şampiyonlar Ligi kupasını kazanırsam harika olur"

Tüm takımın finale odaklandığını altını çizen yıldız isim, "Kendimi oldukça iyi hissediyorum. Takım arkadaşlarımda iyi seviyede olduğunu gözlemledim. Kariyerimdeki beşinci Şampiyonlar Ligi kupasını kazanırsam harika olur" dedi.

Sıradaki Haber
Avrupa'nın en büyüğü yine Real Madrid
Yükleniyor lütfen bekleyiniz