Futbol

"Sahada taraftarın gurur duyacağı bir takım vardı"

04 Ekim 2018 Perşembe 00:24 - Son Güncelleme 04 Ekim 2018 Perşembe 00:35

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Bugün müthiş bir gün olabilirdi. Beni sevindiren şey, sahada Galatasaray taraftarının gurur duyacağı bir takım vardı" dedi.

Terim, Porto maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Galatasaray taraftarını ve Türk futbolseverini çok mutlu etmek isterdik ama olmadı, 4 maçımız daha var. Galatasaray taraftarlarına hep sözünü verdim ve 'Helal olsun' dedirtecek bir oyun oynadık. Porto ile oynamak kolay değil, herkes Porto'ya iyi baksın." şeklinde konuştu.

Fatih Terim sözlerini şöyle sürdürdü;

"Bugün müthiş bir gün olabilirdi. Beni sevindiren şey, Galatasaray taraftarının sahada gurur duyacağı bir takım vardı. Sadece bunu söyleyebilirim, onun dışında hoşuma gitmedi. Hoşuma gitmez benim mağlubiyetler."

"Futbol sonuç oyunu, sonuçta mağlup olduk. Mağlubiyeti hak ettik mi, hak etmedik. Diğer maçlarda bu oyunu devam ettirmemiz, geliştirmemiz gerekiyor. Galatasaray'a yakışır bir oyun sergilediğimiz için son derece memnunum."

"Herkes Serdar Aziz'in pozisyonuna penaltı gibi diyor ama Michael Oliver'ın Real Madrid-Juventus maçındaki penaltıdan sonra daha seçici olduğunu düşünüyorum. O herhalde psikolojik olarak bir travma oldu. Real lehine olmayan bir penaltı verip, kaderi değiştirmişti."

 

Sıradaki Haber
Cengiz Ünder "maçın adamı"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz