Futbol

"Şampiyonlar Ligi'ne yakışır bir giriş oldu"

19 Eylül 2018 Çarşamba 00:24 - Son Güncelleme 19 Eylül 2018 Çarşamba 02:36

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 3-0 biten karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Oyuncularını ve taraftarı tebrik ederek söze başlayan Terim, "İyi başlangıç yaptık. Galatasaray layık olduğu yerde, Şampiyonlar Ligi'nde. Buraları seviyoruz, kalmayı da istiyoruz Allah nasip ederse." dedi.

"Çok pozisyon yakaladığımız için mutluyum"

"Oyun planımızda maça iyi başlamak vardı, bunu becerdik. Zaman zaman vites yükseltip alçaltarak ikinci yarıya daha ekonomik ve tam konsantre girdik. Oyun boyunca çok pozisyon yakaladığımız için mutluyum."

"Şampiyonlar Ligi'ne yakışır bir giriş oldu"

"2. yarı onların değişikliğine bir hamleyle cevap verdik, daha bir rahat ettik defansta. Çabuk oyuncularımız da işi gördüler açıkçası. 10 kişiden sonra az zaman vardı ama bu seviyede her an 2-2 olabilir, iyi oynadılar, konsantre oldular. Şampiyonlar Ligi'ne yakışır bir giriş oldu."

"Yavaş yavaş havaya giriyoruz"

Takım bütünlüğünü hiçbir anda bozmadılar. Bu da beni sevindirdi. Enteresan bir sonuç, bu sene ilk kez 3 gol yedi Lokomotiv, bilmiyorum çok kişi biliyor mudur. 7 maçta 5 gol yiyen bir takımdan bahsediyoruz ki 7-8 pozisyon da sayabiliriz. Yavaş yavaş havaya giriyoruz, ben de keyif alıyorum, herkes keyif alacak inşallah. Seyircimiz güzel hazırlanmıştı, onlara da teşekkür ediyoruz. Hepimize hayırlı olsun."

Sıradaki Haber
"Maça istekli ve iyi başladık"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz