Futbol

Shakhtar'dan akılalmaz istek!

06 Ağustos 2015 Perşembe 01:47 - Son Güncelleme 07 Ağustos 2015 Cuma 14:46

Shakhtar ekibi, polisten F.Bahçeli 2 oyuncuyu sahadan çıkarmasını istedi.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımına deplasmanda 3-0 yenildiği maçta tansiyon zaman zaman arttı.

Sarı-lacivertli ekibin teknik direktörü Vitor Pereira'nın tribüne gönderilmesinin ardından çıkan tartışma sonucunda, Ukrayna ekibinin dış ilişkiler sorumlusu eski hakem Lubos Michel, polislerin sahaya girerek sarı-lacivertli futbolcular Hasan Ali Kaldırım ile Abdoulaye Ba'ya müdahale etmesini istedi.

Portekizli teknik adamın oyundan atıldığı 61. dakikada çıkan tartışmalarda Michel, sarı-lacivertli futbolcular Hasan Ali ve Ba ile tartıştı. Shakhtar Donetsk cephesi, polisleri çağırarak Hasan Ali ile Ba'yı dışarı çıkarmalarını istedi.

Bunun üzerine Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya araya girerek, "Burası futbol sahası, futbol oynanıyor. Buraya giremezsiniz" dedi. Bunun üzerine polisler sahadan çıktı.

Lubos Michel'den çirkin hareketler

Maç içindeki bir diğer önemli ayrıntı ise Shakhtar Donetsk Kulübü Dış İlişkiler Sorumlusu Lubos Michel'in Ukrayna ekibinin kazandığı penaltıdan sonra Fenerbahçe yedek kulübesinin önüne kadar gelerek yaptığı çirkin hareketler oldu. Uzun yıllar FIFA kokartı taşıyan eski Slovak hakemin bu davranışı, sarı-lacivertli teknik heyet ve yedek oyuncuların büyük tepkini çekti.

(AA)

Sıradaki Haber
VİDEO | Lucescu'dan itiraf!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz