Futbol

''Shakhtar'dan daha kaliteliyiz''

03 Ağustos 2015 Pazartesi 14:46 - Son Güncelleme 03 Ağustos 2015 Pazartesi 14:52

Erkin: "Onlardan aşağıda kalır bir takım değiliz...''

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin, İstanbul'daki ilk maçta 0-0 berabere kaldıkları Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımından daha kaliteli bir takım olduklarını ve rövanşta tur için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Shakhtar Donetsk ile 5 Ağustos Çarşamba günü deplasmanda oynayacakları rövanş karşılaşması öncesi FBTV'ye açıklamada bulunan Caner Erkin, çok etkili futbolculara sahip olduklarını belirterek, "Onlardan aşağıda kalır bir takım değiliz, bence daha da kaliteli bir takımız. İnşallah, elimizden gelen her şeyi yapıp turu alırız diye düşünüyorum" dedi.

Sarı-lacivertli futbolcu, rakipleriyle ilgili değerlendirmede bulunarak, "Hızlı oynayan oyuncuları var. Bence en önemli özellikleri de bu. Çok çabuk oynuyorlar. Tabii ki, bunların hepsini engelleyemeyiz, ama 3 kere çıkacaklarsa, bunu 1'e indirirsek bizim için de tehlike azalır. Tabii ki bizim de çok hızlı hücuma çıkmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

Takımda birçok yeni futbolcu bulunmasına rağmen futbolun dilinin 'bir' olduğunu anlatan Caner Erkin, şunları kaydetti:

"Tabii hoca da yeni. Hoca bizi, biz de hocayı tanımaya çalışıyoruz. Şu anda birbirimizi tanıma aşamasındayız, ama bence futbolun dili bir. Akıllı olan ve kaliteli olan her zaman kazanır."

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Fenerbahçe'de Shakhtar mesaisi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz