Futbol

"Soğukkanlı olmalıyız"

16 Mart 2015 Pazartesi 22:00 - Son Güncelleme 16 Mart 2015 Pazartesi 22:34

Schmidt "Pozitif bir sonuçla geldik ama A. Madrid favori olmaya devam ediyor."

Bayer Leverkusen Teknik Direktörü Roger Schmidt de ilk maçtaki 1-0'lık skorun kendileri için küçük bir avantaj olduğunu belirterek, ancak turu henüz geçmediklerini ifade etti.

Pozitif bir sonuçla geldiklerini ancak rakibin favori olduğunu belirten Schmidt, "Atletico Madrid'e karşı oynadığımız ilk maçta kendimize güvenimiz arttı. Kolay olmadığını bilsek de olağanüstü bir çaba göstererek, kazanmak için sahaya çıkacağız" ifadesini kullandı.

Atletico Madrid'in, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde sahasında oynadığı son 8 maçta gol yememiş olmasının hatırlatılması üzerine ise Schmidt, şunları söyledi:

"Sahalarında çok güçlü olduklarını biliyoruz. Ama bu oyuncularım için ekstra bir motivasyon olacaktır. Vicente Calderon'da çok sıcak bir ortam olacak ama biz soğukkanlı olmalıyız."

"Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon 2 gol ve 2 asisti bulunan Hakan Çalhanoğlu yarınki maçta Bayer Leverkusen için ne kadar önemli olacak?" şeklindeki bir soruya Alman teknik adam, "Hakan sahadaki 11 futbolcudan biri. Bizim takım olarak bir gücümüz var. Hakan'ın Atletico Madrid'e attığı golde 3 forvetimizin de yardımı vardı. Yarın da aynı şeyi tekrarlamayı deneyeceğiz" cevabını verdi.

Sıradaki Haber
"Tek hedefimiz kazanmak"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz