Futbol

UEFA'dan Abdulkadir Bitigen'e Devler Ligi'nde görev

02 Kasım 2020 Pazartesi 16:00 - Son Güncelleme 02 Kasım 2020 Pazartesi 16:08  |  Kaynak : AA

Üst klasman hakemlerinden Abdulkadir Bitigen, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın oynanacak Lokomotiv Moskova-Atletico Madrid maçında video yardımcı hakem asistanı (AVAR) olarak görev yapacak.

Türkiye Futbol Federasyonunun internet sitesinden yapılan açıklamada, "Üst klasman hakemimiz Abdulkadir Bitigen, Rusya'nın Lokomotiv Moskova ile İspanya'nın Atletico Madrid takımları arasında yarın oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu maçında AVAR olarak görev yapacak. Rusya'nın başkenti Moskova'daki Lokomotiv Stadı'nda saat 20.55'te başlayacak karşılaşmayı Fransa Futbol Federasyonundan Benoit Bastien yönetecek, Delajod Willy VAR olarak görev yapacak." denildi. 

Murat Ilgaz ve Deniz Dilan Gökçek İşcan da görev yapacak

UEFA Gözlemcisi Murat Ilgaz, Rusya'nın Lokomotiv Moskova ile İspanya'nın Atletico Madrid takımları arasında yarın oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu maçında görev yapacak.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Ilgaz'ın hakem gözlemcisi olarak görev üstleneceği mücadele, Rusya'nın başkenti Moskova'daki Lokomotiv Stadı'nda saat 20.55'te başlayacak.

UEFA Gözlemcisi Deniz Dilan Gökçek İşcan da Rusya'nın CSKA ile Estonya'nın Flora takımları arasında 4 Kasım Çarşamba günü oynanacak UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi 1. eleme turu maçında görev alacak.

Rusya'nın başkenti Moskova'daki CSKA Arena'da oynanacak karşılaşma, saat 17.00'de başlayacak.

Sıradaki Haber
UEFA'dan hakem Cansu Tiryaki'yi görev
Yükleniyor lütfen bekleyiniz