Futbol

Xavi'nin Arda korkusu

31 Mart 2014 Pazartesi 17:38 - Son Güncelleme 31 Mart 2014 Pazartesi 17:44

Barcelona'lı futbolcu, A.Madrid maçında Arda Turan ve arkadaşlarından çekiniyor.

Barcelona ile Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükselmek için mücadele verecek. İlk maç öncesi iki kulübün resmi internet sitesinden açıklamalar yayınlandı.

Barcelona'nın vazgeçilmezleri arasında yer alan Xavi Hernandez "Şampiyonlar Ligi'nde İspanyol bir takıma karşı oynamak hoşuma gitmiyor. Avrupa'nın herhangi bir takımını tercih ederim" ifadelerini kullandı. 

Atletico Madrid'in kendilerini çok iyi tanıdığını vurgulayan tecrübeli futbolcu, rakiplerinin defansta çok iyi olduğunu ve kontra atağa da iyi çıktığını belirtti. Xavi'nin, Arda Turan vurgusu dikkat çekti. Xavi şöyle dedi:

"Rakibe rahatsızlık veren bir takım. Koke, Costa, Arda gibi önemli futbolcuları var. Turu geçeni küçük ayrıntılar belirleyecek." 

Atletico Madrid'in bu sezonki performansını "inanç ve baskılı oyun" olarak gösteren Xavi, "Simeone, futbolcularına olağanüstü bir kazanma duygusu aşıladı ve buna inanıyorlar. Yaptıklarına inançları tam" dedi.

Atletico Madridli futbolcu Koke ise , çeyrek finalde zor bir rakibin olacağını bildiklerini kaydederek, "Barcelona bunlardan biri. Rakibimize karşı bu sezon 3 büyük maç oynadık ve şimdi turu geçmemiz için 2 büyük maç daha bizi bekliyor. Oyun felsefesi, topa sahip olması ve sürekli sahada boşluk araması Barcelona'yı çok zorlu bir rakip yapıyor" değerlendirmesini yaptı.  

Sıradaki Haber
Xavi ve Koke'den Devler Ligi değerlendirmesi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz