Futbol

Şimdi neredeler: Rodrigo Tabata

21 Şubat 2021 Pazar 11:20 - Son Güncelleme 21 Şubat 2021 Pazar 11:25  |  Kaynak : TRT SPOR

8 milyon euroluk bonservis bedeliyle halen Beşiktaş'ın en fazla ücret ödeyerek kadrosuna kattığı futbolcu konumunda bulunan 40 yaşındaki Rodrigo Tabata şu an nerede, ne yapıyor?

Futbola Paulista takımında başladıktan sonra Brezilya'da birçok farklı kulüpte oynayan Tabata, asıl çıkışını 2004'te transfer olduğu Goias'ta yakaladı. Yalnızca bir yıl Goias forması giydikten sonra Brezilya'nın en köklü ekiplerinden Santos'a transfer olan Tabata'nın bir sonraki durağı Türkiye oldu. Gaziantepspor formasını giydiği 2008-2009 sezonunda harikalar yaratan oyuncu, yaz transfer döneminde 8 milyon euroluk rekor ücretle Beşiktaş kadrosuna katıldı. Siyah beyazlılarda beklenen performansı veremeyen Tabata, yıldız olacağı Arap Yarımadası'nın yolunu tuttu.

10 yıldır Katar Yıldızlar Ligi'nde forma giyen 40 yaşındaki Japon asıllı Brezilyalı futbolcu, halen Barcelona'nın efsane ismi Xavi'nin çalıştırdığı Al-Sadd'ta oynuyor. Aynı zamanda Katar vatandaşlığına da geçen tecrübeli orta saha, ligin en büyük yıldızlarından biri olarak kabul ediliyor.

Sıradaki Haber
Ghezzal ve Cenk Tosun'un durumu belirsiz
Yükleniyor lütfen bekleyiniz