Futbol

Sneijder sahnede

14 Ekim 2013 Pazartesi 10:42 - Son Güncelleme 14 Ekim 2013 Pazartesi 11:17

Hollandalı yıldız Saracoğlu'nda...

Hollandalı yıldız, medyada kendisi hakkında çıkan 'Burak Yılmaz ile kavgalı' iddialarını yalanladı.

Galatasaray'ın yıldız oyun kurucusu Wesley Sneijder'in Hollanda'nın Türkiye ile oynayacağı dev karşılaşmada 11'de başlaması bekleniyor!

Fatih Terim'in Galatasaray'ında bir türlü beklenen etkiyi gösteremeyen Hollandalı yıldız, Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanacak olan dev karşılaşmada muhtemelen 11'de forma giyecek. Van Gaal ile yıldızı bir türlü barışmayan, ancak Rafael van der Vaart'ın sakatlanmasıyla kadroya dahil olan yıldız orta sahanın Türkiye'yi tanıyor olması da teknik adam tarafından bir artı olarak görülüyor.

Türk basını hep böyle

The Telegraph'a konuşan yıldız oyuncu, Türk basınına tepki gösterirken "Böyle bir iddianın Türkiye'de olması normal. Bu tamamen saçmalık. Ama gazeteler yazmış bir kere... Hasarı zaten verildi" dedi. Aynı zamanda Hollandalı taraftarları da maç öncesinde uyaran Sneijder, "Hollandalı taraftarlar kesinlikle güvenliklerinden emin olmalı. Türk taraftarlar normalde çok cana yakın ve iyi insanlar, ama bu maç için atmosfer çok farklı olabilir" diye konuştu.

Sneijder'in yanı sıra bu maçta Jordi Clasie, Stefan de Vrij ve Bruno Martins Indi'nin de maça 11'de başlayacakları gelen haberler arasında.

"Tatile gitmiyoruz"

Bu arada Luis van Gaal, Türkiye maçına büyük önem verdiklerini İstanbul yolculuğu öncesi ülkesinin basınına yaptığı açıklamalarla tekrarladı. 

Dünya Kupası grup kuraları için kesinlikle ilk torbada yer almaları gerektiğini ifade eden Van Gaal, Türkiye'yi yenerek Uruguay-Arjantin maçının skorunu bekleyeceklerini ifade etti. Van Gaal, beklendiği gibi Türkiye'ye tatil değil kesinlikle kazanmak için gideceklerini belirtti.

Van Gaal, oyuncuları Sneijder ve Kuyt'ın da Türkiye'de oynamalarına rağmen Hollanda Milli Takımı oyuncuları olduğunun altının çizilmesini istedi. Oyuncularının baskı altında olmadığını da ifade eden Van Gaal, Sneijderi'i ilk 11'de sahaya sürebileceğini de sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
(GÖRÜNTÜLÜ HABER) Kaptan dümende!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz