Futbol

"3-0 öndeyken yenilmek çok acı"

03 Aralık 2013 Salı 14:53 - Son Güncelleme 03 Aralık 2013 Salı 15:43

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar basın toplantısı düzenledi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, "3-0 öndeyken yenilmek çok acı geldi, oyuncularım maçtan sonra üzüntüden ağladı. Bu üzüntüden kurtulmanın yollarını arıyoruz" dedi.

Kalpar, Nuri Asan Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, 3-0 öndeyken 5-4 mağlup oldukları Mersin İdmanyurdu maçının sonucunun istisnai bir durum olduğunu söyledi.

İlk yarıda 3-0 galip soyunma odasına girdiklerini anımsatan Kalpar, "Bu sonuca rağmen galip geleceğimizi düşünmedim ancak galip gelecek çok büyük bir avantaj elde etmiştik. İkinci yarıda hiç beklenmedik şekilde istisnai bir 45 dakika oynadık. Bu bizim aleyhimize olan bir 45 dakikadır. Normal şartlarda yenilsek hiçbir sorun yoktu ama 3-0 öndeyken yenilmek çok acı geldi, oyuncularım maçtan sonra üzüntüden ağladı. Sadece 3 puan kaybetmedik, elimize geçmiş güzel bir avantajı kaybettik" diye konuştu.

Mersin İdmanyurdu maçına takılıp kalmamaları gerektiğini ifade eden Kalpar, "Oyuncularımla konuştum ve bir an önce bu üzüntüden kurtulmamız gerektiğini ifade ettim. Tabi ki çok üzüldük, 3-0'dan sonra mağlup olmak çok üzücü, bu üzüntüden kurtulmanın yollarını arıyoruz. Bunun için oyuncularımızla görüşüyor ve ona göre çalışmalar yapıyoruz" dedi.

Orduspor karşısında moral arayacaklar

Kalpar, bu hafta sahalarında oynayacakları Orduspor maçına hırsla hazırlanacaklarına dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Bu maçı kazanabilme adına saha içinde bunu oyunumuza yansıtacağız. Kazandığımız takdirde 24 puana yükseleceğiz ve daha iyi yerde ilk yarıyı bitirme şansı yakalayacağız. Orduspor'un 3 hafta önce 29 puanı vardı, halen 29 puanı var. Balıkesirspor sezon başında alıp götürdü, bir duraklama yaşadı, sonra yeniden maç kazanmaya başladı. Ligde bizim üstümüzde bulunan Şanlıurfaspor yenildi. Yani futbolda enteresan şeyler olabiliyor. Biz bildiğimiz doğruları en iyi şekilde sahaya yansıtabilmek için çalışmalıyız. Bunun için de en önemli maç Orduspor maçı. Kazandığımız takdirde 24 puana ulaşırız ve moral bulmuş oluruz." 

 

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz