Futbol

Adana Demirspor görev dağılımı yaptı

30 Aralık 2013 Pazartesi 18:04 - Son Güncelleme 30 Aralık 2013 Pazartesi 18:05

Kulüp Başkanı Aydoğdu: "Transfer yapacağız ama laf olsun diye yapmayacağız"

 PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un yeni yönetim kurulu görev dağılımı yaptı.

Mavi lacivertli takımda hafta sonu gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulun ardından Selahattin Aydoğdu başkanlığında oluşan yeni yönetimde 2. başkanlığa Dündar Yetişener getirildi.

Başkan vekili ve alt yapı-amatör kulüpler sorumlusu Selçuk Özkök olurken, Hasan Surözü asbaşkan ve federasyon sorumlusu, Muzaffer Emin Yumuşak muhasip üye, Cem Kösemen hukuk ve idari işler sorumlusu, Ertan Sümer profesyonel spor dallarından sorumlu yönetici, Fatih Mehmet Otluğlu yurtdışı ilişkileri ve reklam sponsorluk sorumlusu, Hasan Erdeve basın sözcüsü, Nuri Özbakır ve Ahmet Namlı ise stadyum ve taraftar sorumlusu olarak görev aldı.

Başkan Selahattin Aydoğdu, kulüpte düzenlediği basın toplantısında, kendilerine verilen destek için teşekkür ederek, önceki başkan Mustafa Tuncel'in kulübe büyük emekler verdiğini ve onursal başkanları olduğunu söyledi.

Aydoğdu, şuan kulübün daha iyi noktaya gelebilmesi için ne yapılabileceğinin arayışında olduklarını belirterek, bu konuda öncelikli olarak transfer konusunun gündemlerinde olduğunu belirtti.

Transfer yapacaklarını bildiren Aydoğdu, "Transfer yapacağız ama laf olsun diye yapmayacağız. İsteğimiz futbolcuyu bulamazsak almayacağız. Aldığımız futbolcunun takıma yararlı olacağına inandığımız zaman alacağız. Ama muhakkak bulacağız, 3 futbolcu niyetimiz var" dedi.

Basın sözcüsü Hasan Erdeve ise Adana Demirspor'a mazisindeki başarıları tekrar yaşatmak için göreve geldiklerini ifade etti.

Başarıyı sağlamak için taraftar, teknik heyet, futbolcu, kulüp çalışanı, basın mensupları ve tüm Adanalılarla bütünleşerek bir aile olmak gerektiğine inandıklarını dile getiren Erdeve, şunları kaydetti:

"Amacımız geriye dönmeden daima ileriye yürümek olacaktır. Ana ilkemiz kurumsallaşmak, şeffaf olmak, günlük başarıları değil kalıcı başarıları hedef almak, kentin sporuna katkı koymaktır. Bu konuda asla taviz vermeden 'ben değil biz' felsefesiyle Adana Demirsporumuzu başarıya taşımak amacı ile gelin bir olalım, birlik olalım."

Başkan Vekili Selçuk Özkök ise hesap verilebilirliği ön plana koyacaklarını belirterek, "ben değil biz" politikasını uygulayacaklarını bildirdi.

Ligde gidebildikleri yere kadar gideceklerini ifade eden Özkök, "Adana Demirspor asla hedefsiz olamaz. Puan durumunun negatifliğine rağmen futbolcularımıza ve taraftarlarımıza güveniyoruz. Transferlerimizi yaptıktan sonra kesinlikle hedefe koşacağız" diye konuştu.

Etiketler : Adana Demirspor
Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz