Futbol

Adana Demirspor'da Aydoğdu dönemi

28 Aralık 2013 Cumartesi 16:39 - Son Güncelleme 28 Aralık 2013 Cumartesi 16:42

Adana Demirspor'da kulüp başkanlığına Aydoğdu seçildi.

 PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un olağanüstü genel kurulunda başkanlığa Selahattin Aydoğdu seçildi.

Mevcut başkan Mustafa Tuncel, bir düğün salonundaki olağanüstü genel kurulda yaptığı konuşmada, göreve çok büyük ümitlerle, vaatlerle geldiklerini ancak istedikleri başarıya ulaşamadıklarını söyledi.

İyi bir hoca ve takımla yola çıktıklarını anlatan Tuncel, şöyle konuştu:

"Ancak keyifle bir maç izleyemedim. Ama bunda sonra yeni bir dönem başlıyor. Daha önceki başkanlıklarımda benden sonra kim gelirse gelsin onlara kendi başkanlığım dönemimdeki kadar faydalı oldum, yardımcı olmaya gayret gösterdim. Ancak şimdi yeni seçilecek başkan ve yönetimin etrafından ikinci bir kuşak olarak da biz duracağız. Her türlü maddi manevi desteğimiz onların yanında olacak. Onların başarılı olması bizi kendilerinden daha çok sevindirecek. El birliği yapıldığı takdirde istediğimiz başarının en kısa sürede geleceğine inanıyorum."

Mali bütçeyle ilgili bilgi verilmesinin ardından yapılan seçimde, tek aday Selahattin Aydoğdu, oy çokluğuyla kulüp başkanı seçildi.

Aydoğdu, konuşmasında, yeni yönetime destek veren herkese teşekkür ederek, Mustafa Tuncel'in onursal başkanları olduğunu kaydetti.

Takımın iskelet yapısını koruyacaklarını, fazla transfer yapmayacaklarını belirten Aydoğdu, sadece iyi bir kaleci ve ön libero alacaklarını ifade etti.

Daha sonra Adana Demirspor'un kuruluşunun 73. yılı dolayısıyla pasta kesildi.

Aydoğdu başkanlığındaki yönetim kurulunda Selçuk Özkök, Hasan Surözü, Ertan Sümer, Hasan Erdeve, Emin Yumuşak, Nuri Özbakır, Cem Kösemen, Dündar Yetişener, Ahmet Namlı ve Fatih Otluoğlu yer aldı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz