Futbol

Adana Demirspor'da iki flaş transfer!

18 Ocak 2016 Pazartesi 17:03 - Son Güncelleme 18 Ocak 2016 Pazartesi 15:47

Mavi-lacivertliler İbrahim Dağaşan ve Kenan Özer'i renklerine bağladı.

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, Kayserispor'dan İbrahim Dağaşan ve Torku Konyaspor'dan Kenan Özer'i kadrosuna kattı.

İŞTE BİTEN TRANSFERLER...

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, orta alan oyuncusu İbrahim Dağaşan ve sağ kanatta görev yapan Kenan Özer ile 1,5 yıllığına anlaşma sağladı. İki futbolcuyla, Aytaç Durak Tesisleri'nde, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü'nün de katıldığı törende sözleşme imzalandı.

Başkan Sözlü, ligin ilk yarısında yaşadıkları sıkıntıları göz önüne alarak ara transferde çok daha titiz davrandıklarını belirtti.

Tecrübeli iki oyuncuyu renklerine bağladıklarını bildiren Sözlü, şunları kaydetti:

"Her iki oyuncumuz da camiamızın beklentisinin farkında. Çok zengin ve alternatifli bir kadro oluşturduk. Ligin ikinci yarısında daha çok savaşacak bir Adana Demirspor oluşturduk. Çok önemli bir gelişme olmazsa transfere son noktayı bugün koymuş bulunuyoruz. Ligin ilk yarısında yaşadığımız sıkıntıları gidermek için bu hafta Samsunspor'u, daha sonra da deplasmanda Boluspor'u yeneceğiz."

İbrahim Dağaşan ise çok büyük beklentileri olan bir camiaya geldiğini vurgulayarak, "Buraya gelmemde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İnanmak ve takım ruhunu bilmek çok önemli. Cumartesi günü sahamızda çok önemli bir müsabaka bizi bekliyor. Kazanarak yolumuza devam edeceğiz. İki kez yaşadığım şampiyonluğun üçüncüsünü yaşamak için Adana Demirspor'a geldim" ifadelerini kullandı.

Kenan Özer de transferine ilişkin, "Öncelikle böylesine büyük bir camianın son derece sıcakkanlı bir başkana sahip olması çok sevindirici. Sürekli çalışacağız ve Adana Demirspor'u sezon sonu şampiyon yapacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz