Futbol

Adana Demirspor'dan çifte transfer

02 Temmuz 2015 Perşembe 17:12 - Son Güncelleme 02 Temmuz 2015 Perşembe 17:18

Mavi-lacivertli kulüp, Uğur Akdemir ve Emrullah Şalk'ı renklerine bağladı.

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, Balıkesirspor'dan Uğur Akdemir ve kaleci Emrullah Şalk'ı transfer etti.

Kulüp başkanı Sedat Sözlü, Aytaç Durak Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde, transfer konusunda titiz davrandıklarını anlattı. Sözlü, takıma faydalı oyuncular katmak için teknik ekip ve yönetimin yoğun mesai harcadığını belirtti.

Bu kapsamda Balıkesirspor'dan Uğur Akdemir ve kaleci Emrullah Şalk ile birer yıllık sözleşme imzaladıklarını aktaran Sözlü, "Bu futbolcuları Süper Lig ekipleri isterken onlar Adana Demirspor'u tercih etti. Bu da bizi memnun etti. Bunun mutluluğunu ve gururu yaşıyorum" dedi.

"Mehmet Batdal ve Yekta Kurtuluş ile görüşmeler olumsuz sonuçlandı"

Sözlü, gazetecilerin sorusu üzerine, transfer gündemlerinde olan Mehmet Batdal ve Yekta Kurtuluş ile görüşmelerinin olumsuz sonuçlandığını kaydetti.

Kaleci Emrullah Şalk da Adana'da yoğun ilgiyle karşılandıklarını belirterek, "Büyük bir camiaya geldiğimizin farkındayız. Adana Demirspor'un 21 yıllık Süper Lig hasreti var. Teknik direktör Osman Özköylü'nün de Adana Demirspor camiası ile kişiliği çok uyuyor. İnşallah güzel bir sinerji oluşturup, başarılı olacağımızı düşünüyorum. Elimizden gelen katkıyı vererek, Adana Demirspor camiasına faydalı olmaya çalışacağız" diye konuştu.

Emrullah Şalk, Adana Demirspor'u büyük bir takım olmasından dolayı tercih ettiğini de söyledi.

Uğur Akdemir de Adana'da şampiyonluğa hasret bir grubun olduğunu anlatarak, "Bu sezon hasreti sonlandıracağız" şeklinde konuştu.

İmza töreninde idari işler sorumlusu Ayhan Deniz, amatör şubeler sorumlusu Murat Balak da hazır bulundu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz