Futbol

Adanaspor'da 1461 Trabzon maçı hazırlıkları

21 Mart 2014 Cuma 17:23 - Son Güncelleme 21 Mart 2014 Cuma 17:36

Adanaspor'da, 1461 Trabzon maçının hazırlıkları devam ediyor.

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'da, hafta sonu karşılaşacağı 1461 Trabzon maçının hazırlıkları devam ediyor.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, 1461 Trabzon ile ligin "kader" maçlarından birini oynayacak olan turuncu beyazlı takımda moraller yerinde.

Hafta başından bu yana omzundaki sakatlık nedeniyle çalışmalarda yer alamayan Mehmet Sak, bugün yapılan antrenmana katıldı. Doktorların 4 ile 6 hafta arasında sahalara dönmesi için rapor verdiği Mehmet'in antrenmanda yer alması teknik heyetin yüzünü güldürdü. Sezon başından bu yana sakatlıklar yaşayan Cem Özdemir'in ise önümüzdeki günlerde tam kapasite çalışmalarda yer alması bekleniyor.

Takımın başarılı defans oyuncularından Veli Kızılkaya, yaptığı açıklamada, takımda oyuncular arasındaki uyumun son derece iyi olduğunu dile getirdi.

Sahadaki mücadelenin sonuçlara yansımaya başladığını belirten Kızılkaya, şunları kaydetti:

''İlk yarıda yaşadığımız sıkıntıları atlatmak gerçekten zor oldu. Merthan gibi tecrübeli bir oyuncu ile oynamak da benim içinde iyi oluyor. 1461 Trabzon maçını seyircimizin desteğiyle kazanarak Balıkesir'e umutlu gitmek istiyoruz. Seyircilerimizin tıpkı Gaziantep'te olduğu gibi küfürsüz bir şekilde bizleri destekleyeceklerine ve sahamızın kapanmaması için duyarlılık göstereceklerine yürekten inanıyorum.''

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz