Futbol

Adanaspor'dan iki transfer birden

12 Ağustos 2014 Salı 11:05 - Son Güncelleme 12 Ağustos 2014 Salı 13:55

Turuncu-beyazlı takım, Joao Luiz Vieira ve Tevfik Altındağ'ı renklerine bağladı.

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor, Portekiz'in Maritimo takımından Joao Luiz Vieira ve Almanya'nın FSV Franfurt takımından Tevfik Altındağ'ı kadrosuna kattı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, turuncu-beyazlı takım, Brezilya asıllı 29 yaşındaki Vieira ve 26 yaşındaki Altındağ ile 2'şer yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp başkanı Bayram Akgül, orta sahada görev yapan Vieira ve Altındağ'ı, teknik direktör Levent Eriş'in raporu doğrultusunda takıma kazandırdıklarını belirterek, "Hocamızla sürekli irtibat halindeyiz. Takımımıza faydalı olacağına inandığımız Vieira ve Altındağ ile 2'şer yıllık sözleşme imzaladık. Kampımız gayet iyi geçiyor. İnşallah Şanlıurfaspor maçıyla başlayacak ligde başarılı olacağımıza inanıyorum. Yeni sezon tüm takımlara hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Eriş'ten kamp değerlendirmesi

Bu arada Bolu'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Adanaspor'un Teknik Direktörü Levent Eriş, "Takımda kalan oyuncularımız ve yeni yapılan transferlerle son derece iyi bir takımın ortaya çıktığını düşünüyorum" dedi.

Eriş, kamp sürecince 4 hazırlık maçı yaptıkların belirterek, iyi bir ortamda çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

PTT 1. Lig takımlarından Orduspor ile Spor Toto Süper Lig takımlarından Karabükspor'la oynayacakları hazırlık maçlarının da takımla ilgili doğru kriterleri alma adına önemli olacağını dile getirerek, çok iyi, elverişli ve keyifli bir ortamda yeni sezona hazırlandıklarını kaydetti.

Eriş, transfer çalışmasını tamamladıklarına işaret ederek, "Takımda kalan oyuncularımız ve yeni yapılan transferlerle son derece iyi bir takımın ortaya çıktığını düşünüyorum" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz