Futbol

Alanya'dan Denizli'ye eleştiri

20 Ekim 2014 Pazartesi 00:41 - Son Güncelleme 20 Ekim 2014 Pazartesi 00:45

"Bir tarafta futbol oynamaya çalışan bir takım, diğer tarafta..."

PTT 1. Lig ekiplerinden Albimo Alanyaspor'un Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, 1-1 biten Denizlispor maçında galibiyeti hakettiklerini, ancak iyi oyunlarını skora yansıtamadıklarını söyledi.

Altıparmak, maçın ardından katıldığı basın toplantısında, baştan sona kadar futbol oynamaya çalışan bir takım olduklarını dile getirerek, "Maçın geneline baktığınızda karşımızda 9-0-1 ile tamamen anti futbol oynayan, atağı hiç düşünmeyen bir rakip vardı. Maçın hemen hemen tamamında tek kaleye yakın futbol oynadık. Golü attıktan sonra da hiç hücumu düşünmediler. Oyuncu değişikliklerinde bile forvetleri çıkarıp defans veya orta saha oyuncusu aldılar. Böyle bir takıma karşı mücadele ettik. Onların tek şansı yan toptu ve biz de yan toptan gol yedik" diye konuştu.

İkinci yarıda tempolarını artırdıklarını ve kusursuza yakın bir futbol oynadıklarını belirten Altıparmak, "Bir tarafta futbol oynamaya çalışan bir takım, diğer tarafta puan almaya çalışan bir takım vardı. Kalecinin 25 dakika yatması, oyuncuların yerden kalkmaması gibi hareketler yaptılar ki bana göre bunlar lige yakışmıyor. Benim sevincim futbol adına herkesi doyurduk. Biz Alanyaspor olarak maçtan zevk aldık, onların ise almadığını düşünüyorum. Erken gol bulsaydık maç daha farklı olurdu. Sadece sonuç olarak galibiyeti yakalayamadık" ifadelerini kullandı.

Altıparmak taraftar desteğin maçtan sonra da devam etmesini ise futbolcuların sahadaki mücadelenin takdiri olduğunu kaydetti.

Denizlispor cephesi

Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati ise sahaya eksiklikler nedeniyle farklı bir oyun anlayışıyla çıktıklarını söyledi.

Maçtan önce düşündükleri gibi bir yan toptan golü bulduklarını dile getiren Bizati, "Sadece Yordanov'un gördüğü ikinci sarı kartın doğru olmadığını düşünüyorum. Eğer bu sarı kartsa, ben de dahil sahadaki 22 oyuncunun atılması gerekiyor. Ben de bu kadar temas yapıyorum. Bunun dışında bir şey demek istemiyorum. İki takımın oyuncularını da kutluyorum" dedi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz