Futbol

Alanya'dan son gün hamlesi

02 Şubat 2015 Pazartesi 17:42 - Son Güncelleme 02 Şubat 2015 Pazartesi 17:48

Albimo Alanyaspor, Gaziantepspor'dan Erman Bulucu'yu transfer etti.

Albimo Alanyaspor, transferin son gününde Gaziantepspor'dan Erman Bulucu'yu kadrosuna dahil etti.

Kulüp tesislerinde gerçekleşen imza töreninde, Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu gazetecilere yaptığı açıklamada, eksik olarak düşündükleri stoper mevkisine transfer yaptıklarını söyledi.

Transferin son gününde Gaziantepspor'dan Erman Bulucu ile stoper mevkisindeki eksikliği giderdiklerini kaydeden Çavuşoğlu, "Transferimiz Erman ile daha önce görüşmüştük. Kulüple olan ilişiğini kesmeye gitmişti. Bu gece geç saatlerde geri dönüş yaptı ve bugün attığı imzayla Alanyasporlu oldu. Erman'a başarılar diliyorum. Kendisinin Alanyaspor'un gücüne güç katacağını biliyoruz" dedi.

Başarının çalışmayla geldiğini kaydeden Çavuşoğlu, Erman'ın dinamik yapısıyla takıma katkısı olacağını bildiklerini kaydetti.

Turuncu-yeşilli kulüple 2,5 yıllık sözleşme imzalayan 25 yaşındaki Erman Bulucu ise Alanyaspor'un hedeflerinin farkında olduğunu belirtti. Her iki taraf için de hayırlı olsun temennisinde bulunan Bulucu, "Nereye geldiğimin farkındayım. Hedefleri olan ve iyi idare edilen bir kulüp. İlerisi için de güzel şeyler yapacağımıza inanıyoruz. Ben de bu dakikadan sonra tüm konsantrasyonumla Alanyaspor'a katkı sağlamak için çalışacağım" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz