Futbol

Alanyaspor, Giresunspor'a bileniyor

13 Mart 2015 Cuma 00:23 - Son Güncelleme 13 Mart 2015 Cuma 00:23

Albimo Alanyaspor, Giresunspor maçı hazırlıklarına devam etti.

PTT 1. Lig takımlarından Albimo Alanyaspor, hafta sonu sahasında yapacağı Giresunspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde, teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde yapılan antrenmana turuncu-yeşilli ekip, ısınma hareketleriyle başladı.

Antrenman, ayak tenisi ve beşe iki top çalışmasının ardından çift kale maçla tamamlandı. Antrenmana sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Koray dışında sakatlığı bulunan Özgür de katılmadı.

Taraftara destek çağrısı

Albimo Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, hafta sonu Giresunspor ile çok önemli bir maça çıkacaklarını söyledi.

Taraftarlara çağrıda bulunan Çavuşoğlu, "Taraftarlarımız son maçta iyi bir çizgi çizdi. Centilmenlik ve taraftarlık kavramlarını çok iyi yaptılar. Passoliglerini kulüp tesislerinde açılan satış noktasından alarak hafta sonu konuk edeceğimiz Giresunspor maçına gelip takımlarına destek verebilirler" dedi.

Çavuşoğlu, hafta sonu çok zor bir maça çıkacaklarını, rakiplerinin deplasmanda kolay maç kaybetmeyen bir takım olduğunu vurguladı. Giresunspor'un bu sezon deplasmanda sadece geçen hafta Osmanlıspor'a mağlup olduğunu belirten Çavuşoğlu, "Biz de iyi bir takımız. İçeride ve dışarıda iyi futbol oynuyoruz. Bu hem skora hem de puana ve maçlara yansıyor" diye konuştu.

Takımın maça çok iyi hazırlandığını anlatan Çavuşoğlu, her zaman takımın yanında olduklarını söyledi. Çavuşoğlu, "Başarı gelince daha çok motivasyona ve birlik beraberliğe ihtiyaç var. Bunu da hep beraber yapmamız gerekir" ifadesini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz