Futbol

Altay'da B planı Mesut Toros

07 Haziran 2022 Salı 14:21 - Son Güncelleme 07 Haziran 2022 Salı 14:32  |  Kaynak : DHA

Spor Toto 1. Lig'e düşen Altay'ın, teknik direktör Sinan Kaloğlu ile yola devam edip, etmeyeceği henüz netleşmedi. İzmir ekibinin, Kaloğlu ile devam edilmemesi durumunda takımın başına Mesut Toros'u getireceği kaydediliyor.

Geçen sezon Süper Lig'de bitime 8 hafta kala göreve geldiği siyah-beyazlı takımın küme düşmesine engel olamayan Sinan Kaloğlu ile henüz anlaşma sağlamayan yeni yönetim, Mesut Toros'u gündemine aldı. Teknik patron Kaloğlu ile yolların ayrılması halinde Altaylı kimliğiyle bilinen Mesut Toros'un dümene geçebileceği öğrenildi.

Altay'da futbola başlayan 53 yaşındaki Toros, siyah-beyazlı kulüpte altyapıda ve A takımda antrenörlük yaptıktan sonra 2014-15 sezonunda TFF 2. Lig'de teknik direktörlük görevi üstlenmişti. Toros ayrıca Fethiyespor, Tire 1922, Karşıyaka, Nazilli Belediyespor, Amed Sportif ve son olarak Anagold 24Erzincanspor'da çalıştı.

UEFA-Pro lisans sahibi Mesut Toros, önceki sezon Fethiyespor'dan takımı liderken ayrılıp ardından aynı gruptaki Nazilli'ye mucizevi bir şampiyonluk yaşattı. Daha önce Karşıyaka'ya altyapı patentli kadroyla play-off oynatan tecrübeli teknik adam, geçen sezon Amed Sportif ve Erzincan'da da Play-Off yarışı verdi. 

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz