Futbol

Altınordu-Adana Demirspor maçı sonrası...

21 Eylül 2018 Cuma 22:40 - Son Güncelleme 21 Eylül 2018 Cuma 22:43

Spor Toto 1. Lig'de Adana Demirspor'a 1-0 mağlup olan Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Bu güzel oyunu golle süslememiz gerekiyordu." dedi. Adana Demirspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise "Kazanmak bizim için çok önemliydi" dedi.

Eroğlu, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, güçlü bir rakibe karşı mücadele ettiklerini, oyuna çok iyi başladıklarını söyledi.

Alan daraltıp pozisyon bulmaya çalıştıklarını kaydeden Eroğlu, "Top bizdeyken gol yedik. Daha sonra oyunu toparladık. Ancak doğru paylaşımı yapamadık. Bu güzel oyunu golle süslememiz gerekiyordu." ifadelerini kullandı.

Eroğlu, Altınordu olarak doğruları yapmaya çalışan, yetiştirirken oynayan bir takım olduklarını belirterek, "Hakemi eleştirmeyi sevmem. Hatayı ilk önce futbolcularımda ararım. Hakem kontrolü kaybedince gergin ortam meydana geldi. Mağlubiyetimizi hakeme bağlamıyorum ama biraz daha dikkat etmeleri lazım. Adana Demirspor'u tebrik ediyorum." diye konuştu.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise müsabakanın ilk 10 dakikalık bölümünde iyi bir performans gösterdiklerini söyledi. Bu süreçte buldukları 2 pozisyondan birisini gole çevirdiklerini kaydeden Kutlu, şöyle konuştu:

"Gol attıktan sonra savunmaya yaslandık. İlk yarı boyunca rakibimizin 1-2 net pozisyonu vardı, değerlendiremediler. İlk golden sonra bizden daha iyi oldukları bir gerçek. İkinci yarıda son pasları kullansak gol üretebilirdik. Geçen hafta üzerine kazanmak bizim için çok önemliydi. Oyun içinde sıkıntılarımızın olduğu bir gerçek ama kazanmak güzel."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz