Futbol

Altıparmak: Tek hedef Süper Lig

18 Mayıs 2019 Cumartesi 20:37 - Son Güncelleme 18 Mayıs 2019 Cumartesi 20:46

Spor Toto 1. Lig'de normal sezonun 34. ve son haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor'u 6-1 yenen Gazişehir Gaziantep'in teknik direktörü Mehmet Altıparmak, tek hedeflerinin Süper Lig'e yükselmek olduğu söyledi.

Maçın ardından açıklama yapan Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını kaydetti. 

Birinci hedefleri olan play-off'a kaldıklarını belirten Altıparmak, "Maçın başından belirli bir fark olana kadar çok ciddi bir şekilde oynadık. Hak ettiğimiz, farklı bir galibiyet elde ettik. Şimdi play-off'taki Osmanlıspor maçına odaklanacağız. Ligdeki maçlarla play-off maçları farklı oluyor. Hem oyuncularımızın deneyimi hem de play-off deneyimlerimizden dolayı play-off'un en şanslı takımı biziz. Tabii bunu hem skor hem de oyun ve mücadele ile kendi lehimize çevireceğiz inşallah." ifadelerini kullandı.

Tek hedeflerinin Süper Lig'e yükselmek olduğunun altını çizen Altıparmak, "Şampiyon olmak için de şu anda Osmanlıspor engeli var. İnşallah hem içeride hem de dışarıda oynayacağımız maçlardan sonra finale kalacağız. Finalde İstanbul'da buluşacağız." diye konuştu.

Altıparmak, artık taraftarı yanlarında görmek istediklerini sözlerine ekledi.  

İlhan Özer: Gaziantep'e play-off'ta, mücadelesinde başarılar diliyorum

Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü İlhan Özer ise yaptığı açıklamada, rakipleri için önemli bir maça çıktıklarını söyledi.

Rakiplerini zor duruma düşürecek pozisyonlara girdiklerini aktaran Özer, "1-1'lik skoru da bulduk. Genç arkadaşlarımızın bireysel paylaşım hatalarından kaynaklanan goller yedik. 6-1 gibi bir sonuç oldu. Gaziantep'e play-off'ta, mücadelesinde başarılar diliyorum. Gençlerbirliği ve Denizlispor'u da Süper Lig'e yükseldikleri, tekrar döndükleri için kutluyorum." diye konuştu. 

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz