Futbol

Arslan: "Oyuncu değişikliklerimiz karşılığını vermedi"

15 Eylül 2018 Cumartesi 20:23 - Son Güncelleme 15 Eylül 2018 Cumartesi 20:24

Adanaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, İstanbulspor maçı sonrası, maçı kazanabilecek pozisyonlara girdiklerini dile getirdi.

Milli takım arasının iki takıma da iyi geldiğini kaydeden Arslan, "İstanbulspor, transfer döneminin sonunda kaliteli futbolcuları kadrosuna kattı. Son oynadıkları Adana Demirspor maçıyla da öz güven yakaladı. Johan Cruyff'un, 'Futbol basit oyundur, zor olan ise basit oynayabilmek' diye bir sözü var. Biz basit oynadığımız zaman iyi oynuyoruz. Maçı kazanabilecek pozisyonlar bulduk. İkinci golü atabilsek farklı olabilirdi. Oyuncu değişikliklerimiz karşılığını vermedi. Rakibin değişikleri ise İstanbulspor için oyuna olumlu yansıdı. Bu yüzden maçın son bölümünde baskı yedik. Sonrasında kazanma telaşı ile kırılganlık yaşadık doğal karşılıyorum." ifadelerini kullandı.

Transfer döneminin planladıkları gibi gitmediğini kaydeden Arslan, şöyle konuştu:

"Yurt dışı kaynaklı saldırılarla döviz kurunun artmasıyla santrfor alamadık. Famoussa Kone'yi Göztepe'den aldık. O da forvet oyuncusu, santrfor değil. Antrenman eksiği var. Elimizdeki tek santrafor oyuncusu Robert Feczesin'inin ise sakatlığı var. İkinci golü bulsak maçı kazanabilirdik. İkinci bölgede iyi oynuyoruz ama üçüncü bölgede kötüyüz. Feczesin ve Kone antrenman performanslarını geliştirirlerse daha iyi olacağız."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz