Futbol

Balıkesirspor, Malatyaspor'u gözüne kestirdi

02 Mart 2017 Perşembe 14:13 - Son Güncelleme 02 Mart 2017 Perşembe 15:32

TFF 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor, 5 Mart Pazar günü sahasında oynayacağı Evkur Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Balıkesirspor Tesisleri'nde antrenman öncesi AA'ya açıklamalarda bulunan teknik direktör Can Cangök, Evkur Yeni Malatyaspor maçının zorlu geçeceğini söyledi.

Cangök, ligde ilk 6'da kalmak için bu maçtan galip ayrılmaları gerektiğini vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Son 2 haftada oynadığımız Bandırmaspor ve Adana Demirspor maçlarında 6 puan almamız ve play-off içerisinde olmamız takım olarak moralimizi yükseltti. Bence hak ettiğimiz yerdeyiz. Takım olarak bunu devam ettirmemiz önemli. Elimizden geldiğince bu 6'lı grubun içerisinde olmak istiyoruz. Bunun içinde Evkur Yeni Malatyaspor maçını kazanmak zorundayız. Evkur Yeni Malatyaspor ligin iyi takımlarından bir tanesi. Her ne kadar cezalı ve sakat oyuncuları olsa da kadrosu çok geniş bir takım. Biz de kontrolü bırakmadan sabırlı bir futbol oynamalıyız. Evkur Yeni Malatyaspor'u mağlup ederek, yükselişimiz sürdürmek istiyoruz."

Karşılaşmada taraftarın önemine dikkati çeken Cangök, "Bandırmaspor maçında seyircilerimizin futbolculara yaklaşımı nasılsa bu maçta da öyle olmalı. Bu çocuklar destek gördüğü müddetçe çok daha iyi şeyler yapacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Şehir olarak Bandırmaspor maçında nasıl kenetlendiysek bu maçta ve diğer tüm maçlarda da böyle kenetlenmeliyiz." ifadelerini kullandı.

Öte yandan, sakat olan Atilla Özmen dışında takımda eksik futbolcu bulunmuyor. 

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz